Thursday 10 June 2010

Να πως μερικοί ξεφτιλίζουνε το επάγγελμα του διπλωματούχου μηχανικού.

Διαζύγιο Μενεγάκη: 41χρονος μηχανικός και εκβιασμός.

Νέες φήμες για το διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου θέλουν το τρίτο πρόσωπο να είναι 41χρονος μηχανικός στον ΑΚΤΩΡ του Μπόμπολα, συμμαθητής του επιχειρηματία, Μάκη Παντζόπουλου.

Ε, ρε τι ακούνε τ’ αυτάκια μας για τον χωρισμό Μενεγάκη-Λάτσιου. Εμείς προσπαθούμε να πνίξουμε τον πόνο μας και οι φήμες δε μας αφήνουν. Το νέο διαδίδεται στους δημοσιογραφικούς κύκλους και κανείς, ούτε το STAR, δεν τολμά (ακόμα) να το βγάλει στον αέρα. Εμείς σας το μεταφέρουμε έτσι όπως το ακούσαμε, ως… φήμη. Λέγεται λοιπόν οτι το τρίτο πρόσωπο και αιτία του διαζυγίου δεν είναι ο 40χρονος επιχειρηματίας, Μάκης/Ματέο Παντζόπουλος, αλλά ένας συμμαθητής και παιδικός φίλος του, 41χρονος μηχανικός. Ο Παντζόπουλος λειτουργεί ως κυματοθραύστης και δεν μιλάει για να μην προδώσει την φιλία τους.

Ο 41χρονος μηχανικός φέρεται να είναι στέλεχος της εταιρείας Άκτωρ του Μπόμπολα και να έφτιαξε το ξενοδοχειακό συγκρότητημα Όναρ του Μάκη Παντζόπουλου στα Άχλα της Άνδρου. Εκεί βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη χωρίς τον Γιάννη Λάτσιο το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τις φήμες, ενθουσιάστηκε με τα σπίτια και ζήτησε από γνωστό εκδότη και φίλο της να της συστήσει τον μηχανικό για να της φτιάξει το σπίτι στην Κάρυστο. Ο εκδότης τους γνώρισε χωρίς να φαντάζεται που μπορεί να φτάσει η σχέση τους. Η Μενεγάκη, βέβαια, έχτισε το σπίτι στην Κάρυστο πριν 2 χρόνια, άρα χρονικά τραβάει πολύ το πράγμα, αλλά τέλος πάντων.

Ο μηχανικός, σύμφωνα με τις φήμες, είναι πρώην χοντρός που αδυνάτισε, κάνει πια γυμναστική, το μικρό του όνομα είναι κοινό και μένει σε ντιζαϊνάτο σπίτι στην Βάρκιζα. Εκεί τους έπιασε στα πράσα ο Λάτσιος όταν ψυλλιάστηκε τι συμβαίνει. Ο Λάτσιος έριξε το φταίξιμο στον εκδότη κοινό φίλο τους, ότι και καλά ήξερε, αλλά δεν έλεγε τίποτα. Ο εκδότης για να θολώσει τα νέρα τα εριξε όλα στον Ματέο Παντζόπουλο, ο οποίος μετα βίας κρατιέται να μη βγει και τα πει όλα. Τι να λέμε τώρα, μύλος.

Έχει όμως και συνέχεια. Ο μηχανικός-γκόμενος-τρίτο πρόσωπο φέρεται να λείπει στο εξωτερικό για δουλειές, γι’ αυτό και δεν τον εντοπίζουν τα λαγωνικά της μεσημεριανής ζώνης. Ήταν μάλιστα προσχεδιασμένο να σκάσει η βόμβα τώρα που λείπει. Πάντως, συνεχίζουν οι φήμες, κάποιος έστειλε απειλητικό μήνυμα στην Ελένη Μενεγάκη εκβιάζοντας την για το θέμα. Το μήνυμα έλεγε «Είσαι έτσι, είσαι αλλιώς, βγες και πέστα, έχουμε φωτογραφία, θα σε κάνουμε ρεζίλι» ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Παίζουνε, λέει, και πολλά συμφέροντα στη μέση. Τι λες τώρα, ούτε οι μυστικές υπηρεσίες τέτοια πλεκτάνη!

Λοιπόν, εμάς όλα αυτά μυθιστόρημα μας ακούγονται. Όσκαρ σεναρίου πρέπει να πάρει αυτός που τα σκέφτηκε. Ή μήπως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά; Τελικά ρε παιδιά, επηδήχθη ή δεν επηδήχθη; Πείτε μου γιατί θα πηδηχτώ απ’ το παράθυρο! Διαβάστε ανέκδοτα για το χωρισμό Μενεγάκη-Λάτσιου και τι ακούγεται για Γκαγκάκη-Λάτσιο.
 
Πηγή: http://www.fimes.gr/2010/02/menegaki-mixanikos
________________________________________________________

Mηχανικός που γύριζε τσόντες σε τεχνικό γραφείο.

Σύλληψη πολιτικού μηχανικού για παράβαση προστασίας προσωπικών δεδομένων
ΑΠΕ 14:07
Δικογραφία σε βάρος ενός 53χρονου πολιτικού μηχανικού, σχηματίστηκε από το τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της ασφάλειας Αττικής, με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και έγκλημα κατ`εξακολούθηση.

Οπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία ο 53χρονος είχε τοποθετήσει στην τουαλέτα του τεχνικού γραφείου που διατηρεί στην Αθήνα, κρυφή κάμερα, με την οποία κατέγραφε τα απόκρυφα σημεία του σώματος των γυναικών πελατών και υπαλλήλων.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία γυναίκας αρχιτέκτονα, που εργάζεται στο γραφείο, η οποία κατέφυγε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μέσω της οποίας ενημερώθηκε η ασφάλεια Αττικής.

Μετά από έρευνα οι αστυνομικοί παρουσία και εκπροσώπων της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο τεχνικό γραφείο του κατηγορούμενου, βρήκαν μια ψηφιακή βιντεοκάμερα, 8 βιντεοκασέτες με πλάνα που είχε καταγράψει η συγκεκριμένη κάμερα.Επίσης κατασχέθηκαν ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή και μια χάρτινη θήκη, μέσα στην οποία ήταν κρυμμένη η βιντεοκάμερα, μέσα στην τουαλέτα.

Ολα τα ανευρεθέντα, εξετάζονται στην εγκληματολογική υπηρεσία. Ο 53χρονος δέχθηκε όλες τις κατηγορίες σε βάρος του και ισχυρίστηκε ότι προέβη στην παραπάνω ενέργεια με σεξουαλικά κίνητρα, ενώ δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου αδικήματος και η δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα.
 
Πηγή: http://www.lexrites.com/forum/index.php?showtopic=13114

3 comments:

Μηχανικός said...

ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΕΕ ΟΥΤΕ ΤΣΜΕΔΕ. ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ

Anonymous said...

Καλά μάθε ορθογραφία πρώτα άσχετε. Άλλο ένα στοιχείο που μαρτυρά την πιθηκοειδή καταγωγή σου.
Ενεργειακή for ever !

EnergyTechnology said...

Τελικά το διασκεδάζω που έχουνε γεμίσει σχεδόν όλα τα σχετικά blogs με θέματα των ΤΕΙ από τσιράκια του ΤΕΕ και πιθανόν ΕΜΔΥΔΑΣ και άλλων φορέων,τόσο πολύ τους πονάνε τα ΤΕΙ. Μόνο για τα ΤΕΙ κοιτάνε να πούνε,και τίποτα για τα κολλέγια.

Τελικά δεν ξέρω αν θα δικαιωθούμε ποτέ ή θα παραμείνει η κατάσταση όπως τι θέλουνε τα λαμόγια του συστήματος.