Wednesday 2 November 2011

Φωτοβολταϊκό πάρκο 1,7 MW στο Λεωνίδιο από την Scheuten Solar

Η Scheuten Solar ολοκλήρωσε με επιτυχία την προμήθεια εξοπλισμού φ/β πλαισίων Multisol P6-66, για ένα ακόμη σημαντικό έργο 1.7MW στο Λεωνίδιο Αρκαδίας, στην ευρύτερη περιοχή της Βασκίνας.

Το έργο αυτό, είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία της Εύκλεια Αναπτυξιακής ΑΕ, εταιρία ελληνικών συμφερόντων με έδρα την Αργυρούπολη. Την μελέτη και εγκατάσταση του έργου, ανέλαβε η εταιρία STAMENCO, συνεργάτης της Scheuten, όπου η μακρόχρονη εμπειρία των στελεχών της, συμβάλλει στην άμεση υλοποίηση και διασύνδεση του έργου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Εύκλεια Αναπτυξιακή, θέλοντας να ενισχύσει την ανάπτυξη της περιοχής του Λεωνιδίου και ευρύτερα της Πελοποννήσου, προτίθεται στο άμεσο διάστημα, να κατασκευάσει 2 ακόμη μεγάλους φωτοβολταικούς σταθμούς 1.7MW ο καθένας, με ελληνικά κεφάλαια. Τα έργα αυτά θα συντελέσουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής στις τοπικές αγροτικές και κτηνοτροφικές περιοχές και θα δώσουν κίνητρα για μελλοντικές επενδύσεις. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κος Μιχάλης Ευσταθίου, Αντιπρόεδρος της Εύκλεια Αναπτυξιακής, «Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς η υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού έργου στον τόπο καταγωγής μας, το Λεωνίδιο Αρκαδίας. Η εταιρία μας ολοκληρώνει επενδύσεις στρατηγικής σημασίας και σημαντικές για την εγχώρια οικονομία.

Πιστεύουμε ότι οι προσπάθειές μας θα αποτελέσουν κίνητρο για πολλούς, ώστε να συμβάλλουμε όλοι στην ανάπτυξη της υπαίθρου. Θέλω από μεριάς μου, να ευχαριστήσω θερμά τους τοπικούς φορείς που συνέβαλαν θετικά στην πραγματοποίηση αυτού του έργου και ιδιαίτερα τη Scheuten Solar, η οποία με τη μακρόχρονη εμπειρία της σε έργα μεγάλης κλίμακας, την άριστη ποιότητα κατασκευής των φ/β πλαισίων και τις μακρόχρονες εγγυήσεις που παρέχει, αποτελεί σίγουρη εγγύηση για μεγάλες επενδύσεις».

http://www.neaenergia.gr/index.php/eidiseis/fotoboltaika/fotoboltaiko-parko-17-megabat-sto-leonidio-apo-tin-Scheuten-Solar.html

No comments: