Wednesday 23 November 2011

Φωτοβολταϊκά 230 kW από την MGD Energy

Η MGD Energy ανακοίνωσε τη σύνδεση έξι (6) νέων Φωτοβολταϊκών Συστημάτων συνολικής ισχύος 230 kW.

Συγκεκριμένα,

Φωτοβολταϊκό Σύστημα ισχύος 9.84 kW στην περιοχή: Κρυονέρι Αττικής

Φωτοβολταϊκό Σύστημα ισχύος 4.8 kW στην περιοχή: Χαλκίδα Ευβοίας

Φωτοβολταϊκό Σύστημα ισχύος 9.87 kW στην περιοχή : Θήβα Βοιωτίας

Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό Σύστημα ισχύος 2.64 kW στην περιοχή: Πάτμος Δωδεκανήσου

Φωτοβολταϊκό Σύστημα ισχύος 99,82 kW στην περιοχή: Ασπρόπυργος

Φωτοβολταϊκό Σύστημα ισχύος 99.875 kW στην περιοχή: Μέγαρα Αττικής

Το αυτόνομο Φωτοβολταϊκό Σύστημα εξυπηρετεί ιδιοκαταναλώσεις (Περιμετρικός φωτισμός, φωτισμός πισίνας κ.α. ) σε Ξενοδοχειακή Μονάδα στο νησί της Πάτμου. Σε συνδυασμό με την εγκατάσταση του αυτόνομου Φωτοβολταϊκού Συστήματος πραγματοποιήθηκε συνολική Ενεργειακή Μελέτη για τις Ηλεκτρικές καταναλώσεις του Ξενοδοχείου, σύμφωνα με την οποία έγιναν πρόσθετες παρεμβάσεις, όπως αντικατάσταση λαμπτήρων φωτισμού με λαμπτήρες τεχνολογίας LED, βελτίωση συνημιτόνου κ.λπ. Η ενεργειακή εξοικονόμηση που επετεύχθη σε σχέση με τις συνολικές ανάγκες φωτισμού της Ξενοδοχειακής Μονάδας είναι της τάξεως του 30%.

Όσον αφορά τα διασυνδεδεμένα Φωτοβολταϊκά Συστήματα του Ειδικού Προγράμματος (εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων σε στέγες και ταράτσες κατοικιών) ενόψει της μείωσης της τιμής απορρόφησης της ΚWh από 1/1/2012 κατά 5% στα 0.5225€ με ανάλογη πτώση στο ετήσιο αφορολόγητο έσοδο για τον ιδιοκτήτη του Φ/Β συστήματος από το 2012, το ενδιαφέρον για την εγκατάσταση οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων κορυφώνεται.

Η MGD Energy ανακοινώνει ακόμα την ανάληψη έργων συνολικής ισχύος 370 kW, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της στον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Παράλληλα, έχοντας ως γνώμονα την ποιότητα και την μέγιστη δυνατή απόδοση της επένδυσης, η MGD Energy εγγυάται την άρτια μελέτη και εγκατάσταση του Φωτοβολταϊκού Συστήματος, δίνοντας γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας τριών ετών. Παράλληλα, η άριστη συνεργασία της MGD Energy με τον διαπιστευμένο κατά ΕΣΥΔ φορέα πιστοποίησης TUV AUSTRIA Hellas, δίνει τη δυνατότητα πιστοποίησης των εγκαταστάσεων και εξασφαλίζει ταυτόχρονα και τα πολλαπλά οφέλη που μπορεί να προσφέρει η πιστοποίηση του έργου (ευκολότερη δανειοδότηση, αύξηση της αξιοπιστίας της επένδυσης έναντι σε τρίτους, οικονομικότερο ασφάλιστρο).

Η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της MGD Energy συμπληρώνεται από την ταχύτητα στην ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών σε όλο το φάσμα δραστηριοτήτων της.

http://www.energia.gr/article.asp?art_id=52060

No comments: