Saturday 5 November 2011

Φωτοβολταϊκά 5 MW με βάσεις Alpha Solar στην Ελλάδα

Βάσεις στήριξης για φωτοβολταϊκά συστήματα συνολικής ισχύος 5 MW έχει ήδη διαθέσει στην ελληνική αγορά η ελληνική εταιρία Alpha Solar, η οποία συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στην ελληνική αγορά, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα και στο εξωτερικό.

Ο κατάλογος προϊόντων της Alpha Solar περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα συστημάτων στήριξης για φωτοβολταϊκά σε στέγες και υπαίθρια πάρκα. Οι βάσεις στήριξης Alpha Solar FF για υπαίθριες εγκαταστάσεις διατίθεται με έναν ή με δύο πασσάλους για έμπηξη στο έδαφος ή για θεμέλια από μπετόν. Το σύστημα Alpha Solar V επιτρέπει τη χειροκίνητη ρύθμιση της κλίσης ανάλογα με την εποχή του χρόνου και τη θέση του ηλίου ως προς τη γη. Οι βάσεις στήριξης Alpha Solar R/F για στέγες μπορούν να εγκατασταθούν τόσο σε ταράτσες όσο και σε επικλινείς στέγες.

Επιπλέον, το σύστημα Alpha Solar FF για υπαίθριες εγκαταστάσεις διατίθεται πλέον για πανέλα First Solar και για κρυσταλλικά φ/β πλαίσια με κάθετη εγκατάσταση τριών πανέλων ανά βάση.

Οι βάσεις στήριξης Alpha Solar πληρούν τις προδιαγραφές των Ευρωκωδίκων 1, 3 και 9 για κατασκευές αλουμινίου και ατσαλιού. Επιπλέον, τα προϊόντα της Alpha Solar συμμορφώνονται απόλυτα με τον Ελληνικό Αντισεισμικό Κανονισμό (EAK), παρέχοντας επιπρόσθετη ασφάλεια στα φ/β συστήματα στην Ελλάδα. Τα συστήματα στήριξης Alpha Solar είναι πιστοποιημένα από την TUV.

«Οι πελάτες μας εκτιμούν την υψηλή ποιότητα των συστημάτων στήριξης Alpha Solar και την ανταγωνιστική τους τιμή. Τα συστήματά μας είναι ιδιαιτέρως κατάλληλα για μεγάλες βιομηχανικές στέγες και μεγάλες υπαίθριες φ/β εγκαταστάσεις, όπως αυτές που σχεδιάζονται στα πλαίσια του προγράμματος Helios. Οι βάσεις στήριξης Alpha Solar είναι 100% «Made in Greece», κατασκευάζονται δηλαδή εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, στηρίζοντας κατά συνέπεια το ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον και την ελληνική αγορά εργασίας. Γενικός μας στόχος είναι να στηρίξουμε την κερδοφορία των φωτοβολταϊκών επενδύσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό», δήλωσε ο κ. Βασίλης Εμμανουήλ, Γενικός Διευθυντής της Alpha Solar.

http://www.neaenergia.gr/index.php/eidiseis/fotoboltaika/fotoboltaika-5-MW-me-baseis-Alpha-Solar-stin-ellada.html

No comments: