Wednesday 2 November 2011

ΓΕΝΟΠ: Ολέθριες οι συνέπειες της "μικρής ΔΕΗ"

Για ολέθριες συνέπειες στην ενεργειακή επάρκεια της χώρας, τη βιομηχανική παραγωγή αλλά και τη ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων σε περίπτωση που υλοποιηθεί το σχέδιο για δημιουργία «μικρών ΔΕΗ» προειδοποιεί η ΓΕΝΟΠ σε επιστολή της προς τον υπουργό ΠΕΚΑ Γ.Παπακωνσταντίνου, τονίζοντας γι ακόμη μια φορά ότι η ΔΕΗ «είναι ιδιοκτησία του Ελληνικού λαού και όχι των κυβερνήσεων».

Η ΓΕΝΟΠ στην επιστολή της κάνει λόγο για τεράστια ερωτηματικά που προκύπτουν από τη "βιασύνη" του υπουργού για πώληση των λιγνιτικών μονάδων της επιχείρισης, χωρίς να περιμένει «καν την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, για τις προσφυγές που είχε καταθέσει η Διοίκηση της ΔΕΗ και που σύμφωνα με έγκυρη πληροφόρηση θα εκδοθούν στις 15 Δεκέμβριου 2011», όπως τονίζεται χαρακτηριστικά.

«Θα πρέπει πάντως να γνωρίζετε ότι, η όποια υπόσχεση και δέσμευση σας απέναντι στους ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ τοκογλύφους θα συναντήσει ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ», σημειώνει η ΓΕΝΟΠ, ενώ καταλήγει καλώντας τον κ. Παπακωνσταντίνου να εγκαταλείψει «εδώ και τώρα την πολιτική που καταστρέφει τη ΔΕΗ».

http://www.energypress.gr/portal/resource/contentObject/id/ea0865f1-11c6-444f-bebb-e909dd96be2a

No comments: