Monday 7 November 2011

Προσφορές για την κατασκευή αγροτικών φωτοβολταϊκών ζητά η ΕΑΣ Λιβαδειάς

H Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λιβαδειάς θέλοντας να συντονίσει τις ενέργειες επαγγελματιών αγροτών (13 αιτήσεις έχουν υποβληθεί μέσω της Ε.Α.Σ. Λιβαδειάς και 4 που συντάχθηκαν από εξωτερικούς μελετητές) που προτίθενται να κατασκευάσουν φωτοβολταϊκούς σταθμούς (τηρώντας τους όρους που προβλέπει η τεχνική προδιαγραφή φ/β σταθμού ισχύος 100 KWp και το Σχέδιο Σύμβασης για τη μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία φ/β σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας 100 KWp που έχουν εκπονηθεί από την ΠΑ.Σ.Ε.ΓΕ.Σ) προσκαλεί τις ενδιαφερόμενες κατασκευάστριες εταιρίες να υποβάλλουν σχετικές αναλυτικές τεχνοοικονομικές προσφορές.

Οι προσφορές θα αξιολογηθούν με σκοπό την ανάδειξη του τεχνοοικονομικού μειοδότη, για την κατασκευή των φ/β σταθμών των επαγγελματιών αγροτών στην περιοχή δράσης της Ε.Α.Σ.

Η προθεσμία υποβολής των προσφορών είναι μέχρι τις 21 Νοεμβρίου 2011 στα γραφεία της ΕΑΣ Λιβαδειάς που εδρεύει στην οδό Θεσσαλονίκης 35.

Για την αναλυτική Τεχνική Περιγραφή φ/β σταθμού 100 KWp και το Σχέδιο Σύμβασης για τη μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία φ/β σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 100 KWp οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην Ε.Α.Σ. Λιβαδειάς.

http://www.energypress.gr/portal/resource/contentObject/id/23601009-f783-4b37-8389-e69ead32c89d

No comments: