Saturday 19 November 2011

Πραγματικότητα σε Λίγες ημέρες το συνεταιριστικό ηλεκτρικό ρεύμα – Πρωτιά της ΕΑΣ Αγρινίου

Το τεράστιο ενδιαφέρον των αγροτών της περιοχής αρμοδιότητας της ΕΑΣ Αγρινίου για επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά πάρκα γίνεται πράξη σε λίγες μέρες. «Το συνεταιριστικό ηλεκτρικό ρεύμα θα είναι γεγονός σύντoμα», δήλωσε στο paseges.gr o πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αγρινίου Θωμάς Κουτσουπιάς.

Στην περιοχή του Αγρινίου θ’ ανοίξει ο πρώτος… διακόπτης για την παραγωγή συνεταιριστικού ηλεκτρικού ρέυματος από εγκαταστάσεις αγροτών, οι οποίοι επένδυσαν στα φωτοβολταϊκά.

«Τα φωτοβολταϊκά πάρκα αγροτών της περιοχής άρχισαν να κατασκευάζονται και η πλήρης εγκατάστασή τους αναμένεται να ολοκληρωθεί σε μια εβδομάδα», ανέφερε o Θωμάς Κουτσουπιάς.

Πρέπει να σημειωθεί ότι περί τους 30 αγρότες από την περιοχή συνήψαν σύμβαση με την ATEleasing.

Οι συγκεκριμένες μονάδες που κατασκευάζονται θα έχουν ισχύ μέχρι 100KW.

Θυμίζουμε ότι οι αγρότες από το Αγρίνιο υπέβαλαν το μεγαλύτερο αριθμό αιτήσεων πανελλαδικά, έλαβαν πρώτοι όρους σύνδεσης και πρώτοι εγκαθιστούν τα φωτοβολταϊκά τους, για να εξασφαλίσουν πρόσθετο εισόδημα.

http://www.neaenergia.gr/index.php/eidiseis/fotoboltaika/pragmatikotita-se-liges-imeres-to-sinetairistiko-ilektriko-reima-–-protia-tis-eas-agriniou.html

No comments: