Saturday 19 November 2011

Επέκταση πιστοποιήσεων στα φ/β της ExelGroup

Η ExelGroup προχώρησε σε επέκταση των πιστοποιήσεων IEC της σειράς φωτοβολταϊκών πλαισίων ESP series60, έως 255Wp για τη σειρά Poly και έως 265Wp για τη σειρά Mono. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι η σειρά ESP series60 είναι πιστοποιημένη από την TUV Rheinland κατά τα πρότυπα IEC 61215 και 61730. Προσφάτως επεκτάθηκε η εργοστασιακή εγγύηση από πέντε (5) σε δώδεκα (12) έτη για το προϊόν, ενώ διατηρήθηκε η εγγύηση απόδοσης ονομαστικής ισχύος σε 90% για τα πρώτα 12 έτη και 80% για τα 26 έτη.

Σκοπός της ExelGroup σε κάθε περίπτωση είναι να συνεχίσει να καλύπτει τις ανάγκες της αγοράς, οι οποίες υπαγορεύουν την αύξηση της ισχύος των φωτοβολταϊκών πλαισίων και φυσικά την παραγωγή προϊόντων αποδεδειγμένης αξιοπιστίας και ποιότητας. Η εταιρεία χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες από αξιόπιστους προμηθευτές παγκοσμίως, αλλά και μέσα από τον αυστηρότατο ποιοτικό έλεγχο που πραγματοποιείται σε όλη την παραγωγική διαδικασία, παρέχει στην εγχώρια αλλά και διεθνή αγορά ανταγωνιστικά προϊόντα.

Η σειρά προϊόντων ESPseries60, έχει ήδη χρησιμοποιηθεί σε εγκαταστάσεις συνολικής ισχύος πάνω από 25 MW και έχει συνεισφέρει στην αποφυγή έκλυσης περί των 35.000tn CO2.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ExelGroup κ. Σταύρος Τριανταφύλλου: «Η διαρκής τεχνολογική εξέλιξη, η εξασφάλιση των κατάλληλων πιστοποιήσεων αλλά και η αυστηρή επιλογή πρώτων υλών καθιστούν τη σειρά φωτοβολταϊκών πλαισίων ESPseries60 μία πολύ αξιόπιστη επιλογή για κάθε επενδυτή φωτοβολταϊκών συστημάτων».

http://www.ecofinder.gr/news/ΕΝΕΡΓΕΙΑ/1/Επέκταση_πιστοποιήσεων_στα_φβ_της_ExelGroup

No comments: