Wednesday 23 November 2011

Επεκτείνεται στις μικρές ανεμογεννήτριες η HELIOSRES

HHELIOSRES, έχοντας μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην αγορά των φωτοβολταϊκών συστημάτων με περισσότερα από 14 MW σε εγκατεστημένα φωτοβολταϊκά συστήματα, ανακοινώνει την επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της και στις Μικρές Ανεμογεννήτριες.

Ως γνωστόν με τον Ν.3851/2010 παρέχονται σημαντικά κίνητρα για εγκαταστάσεις ανεμογεννητριών, ισχύος έως 50 kW (τιμή πώλησης ενέργειας: 250 €/MWh) και υπό προϋποθέσεις μπορούν να ενταχθούν στον νέο Αναπτυξιακό Νόμο. Οι συγκεκριμένες επενδύσεις σε αιολική ενέργεια έχουν σημαντικές αποδόσεις επί των επενδυμένων κεφαλαίων και ταυτόχρονα προστατεύουν το περιβάλλον μας.

Η HELIOSRES είναι αντιπρόσωπος και διανομέας των πλέον αξιόπιστων μικρών ανεμογεννητριών παγκοσμίως, όπως της καναδέζικης εταιρείας SEAFORTH ENERGY INC. (κατασκευαστή της κορυφαίας ανεμογεννήτριας AOC 15/50 των 50 kW) καθώς και των κινέζικων εταιρειών HUMMER και ETTES. Η συνεργασία με τους συγκεκριμένους κατασκευαστές, σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα στελέχη και την άριστη ποιότητα υπηρεσιών και κατασκευής της HELIOSRES, εγγυάται την καλύτερη δυνατή απόδοση και εύρυθμη λειτουργία των αιολικών συστημάτων που αναλαμβάνει.

Η HELIOSRES είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 και παρέχει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες (one stop shop) για την υλοποίηση επενδύσεων σε μικρές ανεμογεννήτριες:

1) Επιλογή κατάλληλου αγροτεμαχίου

2) Μετρήσεις Αιολικού Δυναμικού

3) Μελέτη και Αξιολόγηση Επένδυσης

4) Πλήρη Αδειοδότηση

5) Επιλογή του πλέον αξιόπιστου εξοπλισμού

6) Εγκατάσταση και σύνδεση με το δίκτυο

7) Συντήρηση και τεχνική υποστήριξη

Παράλληλα η HELIOSRES, με στόχο την παροχή άμεσων και αξιόπιστων επενδυτικών λύσεων "με το κλειδί στο χέρι", έχει δεσμεύσει για λογαριασμό των πελατών της, κατάλληλες εκτάσεις γης, σε περιοχές με υψηλό αιολικό δυναμικό και μπορεί να αναλάβει άμεσα την πλήρη αδειοδότηση έργων.

http://www.neaenergia.gr/index.php/eidiseis/aiolika/epekteinetai-stis-mikres-anemogennitries-i-HELIOSRES.html

No comments: