Friday 11 November 2011

Revoil: Πέντε νέα πρατήρια υγρών καυσίμων

Πέντε νέα πρατήρια υγρών καυσίμων εντάχθηκαν στο δίκτυο της Ελληνικής Εταιρείας πετρελαιοειδών Revoil που συνεχίζει σταθερά την αναπτυξιακή της πορεία.

Το 1ο πρατήριο βρίσκεται στο 1Οo χλμ. Νεάπολης – Κοζάνης στην περιοχή Νεάπολη στο νομό Κοζάνης και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση Παντόπικος Νικ. Και Σία ΕΕ.

Το 2ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Δάφνη στο νομό Εύβοιας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της κας Νικολάου Ελπινίκης.

Το 3ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Ιπποκράτους 110, στην Αθήνα στο νομό Αττικής και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κ. Ελμαγκούτ Ορέστη.

Το 4ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Τρίκαλα στο νομό Ημαθίας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της κας Ζηλιασκούδη Ν. Παρασκευής.

Το 5ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Καρδαμάς Αμαλιάδας στο νομό Ηλείας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση Ροσγοβάς Π. – Κοντογώνης Γ. και Σία ΟΕ (υποκ. Β).

Η Revoil ενέταξε από την 1η Φεβρουαρίου 2008, στο πρόγραμμα συνεργασίας που διατηρεί από τις αρχές του 2005 με το Ε.Μ.Πολυτεχνείο στο δίκτυο πρατηρίων με τα σήματά της ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ. Οι Ποσοτικοί Έλεγχοι, στο σύνολο του δικτύου πρατηρίων με τα σήματα Revoil, διενεργούνται με την εγκεκριμένη μονάδα μέτρησης βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας, με τη λήψη δείγματος από την αντλία και με τη μέθοδο της λιτρομέτρησης.

http://www.energia.gr/article.asp?art_id=51744

No comments: