Tuesday 8 November 2011

Φωτοβολταϊκά: Νέες εγγυήσεις προϊόντος και απόδοσης στα πάνελ της Yingli Solar

Η Yingli Green Energy Holding Company Limited , με το διακριτικό τίτλο Yingli Solar, κορυφαία εταιρεία στην παγκόσμια αγορά φωτοβολταϊκών προϊόντων και συστημάτων και ο μεγαλύτερος, διεθνώς, καθετοποιημένος παραγωγός πάνελ κρυσταλλικού πυριτίου («PV»), ανακοίνωσε νέα εγγύηση προϊόντος και απόδοσης και θέτει για μία ακόμη φορά αυστηρά πρότυπα.

Τα υψηλής απόδοσης μονοκρυσταλλικά πάνελ Panda συνοδεύονται από βασική εγγύηση ισχύος ίση με το 98% της ονομαστικής για το πρώτο έτος, 92% για 10 έτη και 82% για περίοδο 25 ετών, επιβεβαιώνοντας έτσι την ποιοτική τους ανωτερότητα. Τα πολυκρυσταλλικά πάνελ συνοδεύονται από βασική εγγύηση ισχύος ίση με 91,2% της ονομαστικής για 10 έτη και 80,7% για περίοδο 25 ετών.

Η Yingli Solar διαθέτει επίσης μία γραμμική εγγύηση ισχύος που διασφαλίζει την ενεργειακή απόδοση των πάνελ για κάθε ένα χρόνο ξεχωριστά, στο σύνολο της εγγυημένης περιόδου των 25 ετών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει επεκτείνει την εγγύηση προϊόντος για όλα της τα φωτοβολταϊκά πάνελ από 5 σε 10 έτη.

Ο Liansheng Miao, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Yingli Green Energy δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που μπορούμε να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την ασφάλεια που νιώθουν οι πελάτες μας για τις επενδύσεις τους μέσω των βελτιωμένων εγγυήσεων που προσφέρουμε. Με ένα ανεπτυγμένο πορτφόλιο φωτοβολταϊκών συστημάτων τα οποία ξεπέρασαν τα 2,8GW στο τέλος του α’ εξαμήνου 2011 και πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας σε εν λειτουργία φωτοβολταϊκά συστήματα, είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας. Οι νέοι και βελτιωμένοι όροι εγγύησης υπογραμμίζουν τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα αποδεκτά από τις τράπεζες και με προστιθέμενη αξία».

Ο Δημήτριος Μ. Μπαχαδάκης, Δ/νων Σύμβουλος της Yingli Green Energy Greece δήλωσε σχετικά: «Οι νέοι όροι εγγύησης των προϊόντων μας σε συνδυασμό με την αυστηρή πιστοποίηση Power Controlled εξασφαλίζουν σημαντικά περισσότερη εγγυημένη ισχύ και καθιστούν τα πάνελ Yingli Solar προτιμητέα επιλογή για τράπεζες και επενδυτές».

Οι νέοι όροι εγγύησης ισχύουν για τα φωτοβολταϊκά πάνελ, τα οποία έχουν κατασκευαστεί από τα εργοστάσια της Yingli Solar από την 1η Οκτωβρίου του 2011.

http://www.econews.gr/2011/11/08/yingli-solar-fotovoltaika/

No comments: