Thursday 29 March 2012

ΔΕΗ: Εγκρίθηκε η απόσχιση του κλάδου διανομής

Την απόσχιση του εισφερόμενου Κλάδου της Γενικής Διεύθυνσης Διανομής της ΔΕΗ και την εισφορά του στην 100% θυγατρική εταιρία «ΔΕΗ ΡΟΔΟΣ ΑΕ», αποφάσισε σήμερα η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Επιχείρησης.

Αποφασίστηκε η απόσχιση,του εισφερόμενου Κλάδου της Γενικής Διεύθυνσης Διανομής της ΔΕΗ μαζί με τη Διεύθυνση Διαχείρισης Νησιών της ΔΕΗ, συμπεριλαμβανομένων των περιουσιακών στοιχείων της ΔΕΗ και των συναφών με αυτά απαιτήσεων και υποχρεώσεων, που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα των ως άνω Μονάδων, με εξαίρεση τα ακίνητα και τα πάγια στοιχεία του Δικτύου Διανομής και του Δικτύου των Μη Διασυνδεμένων Νησιών και η εισφορά του στην 100% θυγατρική της εταιρία «ΔΕΗ ΡΟΔΟΣ ΑΕ».

Κατά την Γενική Συνέλευση εγκρίθηκε οορισμός του κου. Ανάργυρου Οικονόμου, Νομικού Συμβούλου της ΔΕΗή/και της κας. Αντωνίας Κουκουριτάκη, Δικηγόρου της Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών της ΔΕΗ, για τη συμπλήρωση τυπικών ελλείψεων, διόρθωση παραδρομών, διευθέτηση εκκρεμών ζητημάτων, την υποβολή των αναγκαίων εγγράφων στη Διοίκηση και στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών, ως και για κάθε άλλη πράξη, δήλωση και γενικώς ενέργεια, που κατά το νόμο απαιτείται για την ολοκλήρωση της απόσχισης του Κλάδου Διανομής της ΔΕΗ και της εισφοράς του στην εταιρεία ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

http://www.energia.gr/article.asp?art_id=56379

No comments: