Sunday 15 April 2012

Οι επιθέσεις κατά του χριστιανισμού και της εκκλησίας δεν θα περάσουν

Αναδημοσίευση κειμένου από το tromaktiko, που μου κέντρισε το ενδιαφέρον αυτές τις μέρες.

Την ευκαιρία της εορτής του Πάσχα βρήκαν οι ψευτοεπικρητές και οι προπαγανδιστές και τα στοιχεία της ψεύτικης νέας τάξης πραγμάτων για να επιτεθούν να κατηγορήσουν και να κάνουν την προπαγάνδα τους κατά της θρησκείας της εκκλησίας και της διδασκαλίας του Ιησού... Αυτό το κάνουν μέσω ίντερνετ και των διαφόρων forum που υπάρχουνε. Δεν θα τους περάσει όμως όσο και να καυχιούνται ότι και καλά διαθέτουν κάποια επιπλέον γνώση και μπορούν να κοροϊδέψουν τον κόσμο.
Οι Έλληνες πρόγονοί μας παρ όλες τις διώξεις τους θανάτους και τις γενοκτονίας των Οθωμανών κατάφεραν και διατήρησαν την ορθόδοξη χριστιανική πίστη που πρώτοι έφεραν στην αρχαία Ελλάδα οι απόστολοι. Έτσι με την επιμονή τους και την ταύτιση του χριστιανισμού με την Ελληνικότητα και την πατρίδα δεν επέτρεψαν την εξάπλωση του Ισλάμ και των βάναυσων ισλαμικών νόμων που υπάρχουν κατά των γυναικών και όχι μόνο. Η σύγχρονη Ελλάδα των νεοτέρων χρόνων έχει κληρονομήσει μια ασύλληπτη κληρονομιά από τους προγόνους της. Δεν πρέπει να την εγκαταλείψουμε. Φτάνει να δούμε πρακτικές και θρησκευτικούς νόμους που ισχύουν στα μουσουλμανικά κράτη.
Όσοι δεν πιστεύουν και κατηγορούν την εκκλησία και την αγία γραφή να πάνε να το κάνουνε σε κάποια μερα εκτός των εορτών του Πάσχα των Χριστουγέννων και της Παναγίας. Και να σταματήσουν τα επιχειρήματα περί δημοκρατίας και ελεύθερης έκφρασης! Αυτά να βρούνε να τα πούνε άλλη φορά!
ΥΓ: Για να προλάβω όσους πάνε να με κατακρίνουν και να με χαρακτηρίσουν, δεν είμαι κανένας παπάς ούτε έχω συμφέρον από την εκκλησία, παλιότερα ούτε εγώ πίστευα αλλά μετά διαπίστωσα ότι έκανα λάθος μέσω κάποιων προσωπικών βιωμάτων που πέρασα και πιστεύω στον θεό! Δεν θέλω να επιβάλλω σε κάποιους τα πιστεύουν μου αλλά με προκαλεί απίστευτα όταν πάντα βρίσκουν να διατυμπανίζουν οι άθεοι τα επιχειρήματά τους και την προπαγάνδα τους μόνο αυτές τις ημέρες. Για να τολμούσαν σε μουσουλμανικό κράτος να πούνε παρόμοια πράγματα για την θρησκεία τους να δούμε ποια θα είναι τα αποτελέσματα.
Μόνο και μόνο που τους δίνετε το δικαίωμα να λένε αυτά που λένε δίχως συνέπειες αυτές τις ημέρες δείχνει ότι ο χριστιανισμός και η διδασκαλία του Χριστού μας έδωσε αυτές τις ελευθερίες

Καλό Πάσχα.
Αναγνώστης

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/04/blog-post_7828.html

No comments: