Monday 9 April 2012

Φωτοβολταϊκά: συνεργασία Krannich Solar με Panasonic

Νέα επιβεβαίωση της παγκόσμιας δυναμικής της Krannich Solar αποτελεί η σύναψη συνεργασίας με την διεθνούς φήμης κατασκευάστριας εταιρείας φωτοβολταϊκών πάνελ Panasonic. Η επιτακτική ανάγκη χρήσης ανανεώσιμών πηγών ενέργειας, η μεγάλη αύξηση της ζήτησης φωτοβολταϊκών συστημάτων στην Ελληνική αγορά και η εγγύηση που παρέχει το όνομα της Krannich Solar αποτέλεσαν τα κύρια αίτια επικύρωσης μιας πρωτοποριακής συνεργασίας μεταξύ δύο εταιρειών που επί πολλά χρόνια πρωτοστατούν στον κλάδο της ηλιακής ενέργειας.

Η Krannich Solar αναλαμβάνει επίσημα ως εξουσιοδοτημένος διανομέας των προϊόντων της Panasonic σε όλη την Ελληνική επικράτεια, με εγγυημένο απόθεμα προϊόντων στις αποθήκες της στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, να καλύψει τις άμεσες ανάγκες των συνεργατών της. Επίσης στόχος της Κrannich Solar είναι η συνεχής ανάπτυξη του εξειδικευμένου δικτύου συνεργατών της, οι οποίοι με διαρκή εκπαίδευση μέσω οργανωμένων σεμιναρίων είναι σε θέση να προτείνουν και να υλοποιούν τις καταλληλότερες εφαρμογές φωτοβολταϊκών συστημάτων, ακόμη και στον πλέον απαιτητικό πελάτη τους.

Σχετικά με την Krannich Solar:

Η Krannich Solar ιδρύθηκε το 1995 και η ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας οδήγησε στην ίδρυση 21 υποκαταστημάτων σε 14 χώρες. Τα τελευταία δέκα χρόνια ο κύκλος εργασιών της εταιρείας αυξάνεται συνεχώς και το ανθρώπινο δυναμικό της Krannich Solar ενισχύθηκε με την προσθήκη πολλών νέων στελεχών, με αποτέλεσμα η εταιρεία να απασχολεί σήμερα περισσότερους από 350 εργαζομένους, οι οποίοι συμβάλλουν ενεργά στην εξάπλωση της ενεργειακής επανάστασης.

Η επιτυχημένη πορεία της Krannich Solar επισφραγίζεται από το γεγονός ότι η εταιρεία από την ίδρυση της, έχει προμηθεύσει στο παγκόσμιο δίκτυο διανομής της, φωτοβολταϊκά συστήματα συνολικής ισχύος άνω των 1000 MWp, με αποτέλεσμα να κατατάσσεται σήμερα στην πρώτη πεντάδα των κορυφαίων προμηθευτών φωτοβολταϊκού εξοπλισμού στην Ευρώπη.

http://www.econews.gr/2012/04/09/fwtovoltaika-krannich-solar/

No comments: