Wednesday 26 September 2012

Η AEG κάνει παιχνίδι στην αγορά ηλιακών μετατροπέων στην Ν. Αφρική

Ξεκίνησε την λειτουργία της, η παραγωγική μονάδα δυναμικότητας  200 MW στο Cape Town για την παραγωγή ηλιακών μετατροπέων και πινάκων συνδυασμού για συστήματα παρακολούθησης και ελέγχου.

 Η AEG Power Solutions, η οποία κατέχει την εγκατάσταση χτύπησε τον διαγωνισμό που διοργάνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Παραγωγής και Προμήθειας Ενέργειας στην Νότια Αφρική και στους τρεις πρώτους γύρους.

 Στην διάρκεια των εγκαινίων της παραγωγική μονάδας με έδρα Milnerton ο γενικός της AEG Power Solutions  για την Νότια Αφρική, Trevor de Vries, τόνισε ότι οι παραγωγικές δραστηριότητες της μονάδας ξεκίνησαν πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία που ήταν για τον Ιούνιο του του 2012. Σύμφωνα με τον de Vries, η μονάδα έχει ήδη παίξει έναν ρόλο στην προώθηση ανεξάρτητου παραγωγού ηλεκτρικής ενέργειας από την κυβέρνησης της χώρας.
Ως μοναδικός παραγωγός  ηλιακών μετατροπέων, η AEG Power Solutions κατέχει στρατηγική  τοποθέτηση στην αγορά στην στήριξη  και ανταπόκριση όλων των αναγκών όλων όσων εμπλέκονται σε έργα ηλιακής ενέργειας.

http://www.greenbusiness.gr/21736/%CE%B7-aeg-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CF%83 %C F%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BC/

No comments: