Tuesday 18 September 2012

Νέα φ/β προϊόντα υψηλών αποδόσεων από την Big Solar

Ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των επενδυτών να εξασφαλίζουν υψηλές αποδόσεις σε  οικονομικές τιμές, η BIGSOLAR προσέθεσε στο χαρτοφυλάκιό  της τρία νέα προϊόντα, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους.

Συγκεκριμένα, τα φ/β πλαίσια  BenQ Solar του κορυφαίου ομίλου ηλεκτρονικών ΑUO, τους μετατροπείς ισχύος OMNIK και τους microinverters της βρετανικής Enecsys.
- Αναλυτικά, η BenQ Solar είναι μια νέα μάρκα φ/β πλαισίων, που ανήκει  στην AU Οptronics (ΑUO), έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως ομίλους ηλεκτρονικών, ο οποίος, δραστηριοποιείται  σε 30 χώρες και απασχολεί πάνω από 120.000 εργαζόμενους. Η AUO έκανε την είσοδό της τον κλάδο των φ/β το 2008 και δημιούργησε μια καθετοποιημένη δομή για την προμήθεια υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών. Να σημειωθεί ότι είναι κατά 50% συνέταίρος της SunPower στο εργοστάσιο παραγωγής υψηλής απόδοσης back-contact κυψελών, τις οποίες χρησιμοποιούν και οι δύο εταιρείες για την παραγωγή των πλαισίων τους. Τα φ/β πλαίσια της BenQ Solar κατασκευάζονται στην Ευρώπη και έχουν υψηλό βαθμό απόδοσης (14,7%).
- Η Omnik New Energy Co Ltd, είναι μια πρωτοποριακή, υψηλής τεχνολογίας κινεζο-γερμανική εταιρεία, που ειδικεύεται στον τομέα της Έρευνας και Ανάπτυξης, της κατασκευής και της εμπορίας μετατροπέων ισχύος για φ/β. Ο συνδυασμός γερμανικής τεχνολογίας και κινεζικής παραγωγής εξασφαλίζει ποιοτικά και υψηλής απόδοσης προϊόντα σε χαμηλή τιμή. Είναι πιστοποιημένα από μια σειρά διεθνών οργανισμών πιστοποίησης και η απόδοσή τους φτάνει το 98,2%.
- Οι μικρο-μετατροπείς αποτελούν την «επανάσταση» στο χώρο των μετατροπέων ισχύος για φ/β. Με σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τους παραδοσιακούς μετατροπείς, όπως  η ευελιξία στο σχεδιασμό  των συστημάτων (π.χ.  στέγες με διαφορετικό προσανατολισμό, στοιχειοσειρές ανόμοιου μεγέθους πλαίσια διαφορετικής ισχύος ή και τεχνολογίας), η βελτιστοποίηση της παραγωγής ενέργειας ανά πλαίσιο, η αποφυγή των αρνητικών επιπτώσεων των σκιάσεων κτλ. H Enecsys Limited είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής αξιόπιστων και αποδοτικών μικρο-μετατροπέων (microinverters) για διασυνδεδεμένα συστήματα. Η έδρα της εταιρείας είναι στο Κέιμπριτζ του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ διαθέτει γραφεία και στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, τη Γερμανία και την Ταϊβάν.

- Τα προϊόντα της εταιρείας χρησιμοποιούν τεχνολογία κατοχυρωμένης ευρεσιτεχνίας, ενώ η κατασκευή τους τα καθιστά τα πλέον ανθεκτικά σε ακραίες  θερμοκρασιακές συνθήκες (από -40 έως + 85 βαθμούς Κελσίου).
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της BIGSOLAR και τα αναλυτικά χαρακτηριστικά τους, στην ενότητα «Προϊόντα» στο site της BIGSOLAR www.bigsolar.gr

http://www.energypress.gr/news/Nea-f-b-proionta-ypshlwn-apodosewn-apo-thn-Big-Solar

No comments: