Thursday 6 September 2012

BIOENERGY 2012 (5 – 7 Οκτωβρίου): Ελληνική ενέργεια – Ελληνικά καύσιμα - Ελληνική παραγωγή

Το Οκτώβριο του 2012, η ελληνική βιομάζα, το βιοαέριο και τα βιοκαύσιμα δίνουν ραντεβού στην Αθήνα, και για δεύτερη συνεχή χρονιά ανοίγει ο κύκλος εργασιών και συνεργασιών με επαγγελματίες, επενδυτές και καταναλωτές. Η Bioenergy 2012 θα πραγματοποιηθεί 5-7 Οκτωβρίου στο M.E.C. Expo Center στην Παιανία, με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων φορέων στην Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά και με τη συμμετοχή σύγχρονων επιστημονικών και ερευνητικών ιδρυμάτων.
Πρώτες ύλες, καύσιμα, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η ανάγκη για εξοικονόμηση χρημάτων και μέγιστη απόδοση των επενδύσεων, έρχονται στο προσκήνιο αυτό τον χειμώνα. Με τη στροφή σε εναλλακτικές πρώτες ύλες και καύσιμα, αλλά και την ζήτηση για ποιότητα και ποσότητα σε θέρμανση και ενέργεια, η ελληνική αγορά ΑΠΕ και βιοκαυσίμων γυρίζει σελίδα.

Η εγκατάσταση, οι πρώτες ύλες, ο τεχνικός εξοπλισμός, η τεχνολογία, οι καινοτόμες προτάσεις, οι επαγγελματίες αλλά και τα κορυφαία προϊόντα, από τα πρώτα στάδια της παραγωγής μέχρι τον τελικό καταναλωτή μπαίνουν δυναμικά στην αγορά και δίνουν το στίγμα της ενέργειας του 2012. Στη διεθνή στροφή προς ανανεώσιμη ενέργεια και φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές, η Ελλάδα δίνει το παρόν στην αγορά πράσινης ενέργειας και εναλλακτικών καυσίμων με προτάσεις, προϊόντα και λύσεις διεθνών προδιαγραφών.

Η Bioenergy 2012 συγκεντρώνει όλα τα προϊόντα και αποτυπώνει τις σημαντικότερες εξελίξεις στην επαγγελματική αγορά με στόχο την προώθηση της επιχειρηματικής δράσης και αγοράς ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές στην Ελλάδα.

Bioenergy 2012: Ελληνική Ενέργεια – Ελληνικά Καύσιμα - Ελληνική Παραγωγή

Πληροφορίες:

www.bioenergyexpo.gr

http://www.energia.gr/article.asp?art_id=61436 

No comments: