Thursday 20 September 2012

Και στα υπόλοιπα καταστήματά της εγκαθιστά η Οcean Basket συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας της Hellas Energy

Η Hellas Energy, που ειδικεύεται στην παροχή λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας, προχώρησε σε συμφωνία με την εταιρεία Οcean Basket, η οποία προέβλεπε αρχικά την εγκατάσταση συστήματος εξοικονόμησης ενέργειας στο εστιατόριο της δεύτερης στην Λεμεσό.
Μετά τα επιτυχή αποτελέσματα και ποσοστό εξοικονόμησης ενέργειας που ανήλθε στο 14% στο κατάστημα της Λεμεσού, η Οcean Basket αποφάσισε να προχωρήσει στην εγκατάσταση συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας της Hellas Energy και στα υπόλοιπα εστιατόρια της.
Η συμφωνία προβλέπει την εγκατάσταση συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας στα έξι εστιατόρια Ocean Basket ανά το παγκύπριο, αλλά και στις αποθήκες της εταιρείας.

Η Οcean Basket που αριθμεί 130 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και 6 στην Κύπρο , στα πλαίσια της περιβαλλοντικής της πολιτικής, εμπιστεύτηκε την Hellas Energy για την εγκατάσταση, λειτουργία και διαχείριση συστημάτων, με στόχο τον έλεγχο των ενεργειακών καταναλώσεων, την εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και την μείωση του λειτουργικού της κόστους.
«Στην Hellas Energy, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας και σε αυτά τα πλαίσια, αναζητάμε συνεχώς μέσα από την έρευνα και την εκπαίδευση να φέρουμε στην κυπριακή και την ελληνική αγορά την τεχνογνωσία που χρησιμοποιείται στο εξωτερικό στον τομέα αυτό», σχολίασε ο πρόεδρος της Hellas Energy, Δημήτρης Μυτιλινέλης,

Η ενεργειακή διαχείριση αποτελεί σήμερα βασική προτεραιότητα για τη μείωση λειτουργικών δαπανών στις επιχειρήσεις και στον τομέα της βιομηχανίας (ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την πολυπλοκότητα λειτουργίας), διότι με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται αφ’ ενός μια μείωση της κατανάλωσης ενέργειας με χαμηλό κόστος και αφ’ ετέρου προσδιορίζεται και τεκμηριώνεται ένα μέσο - μακροπρόθεσμο πρόγραμμα βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης ανάλογα με τις δυνατότητες της κάθε επιχείρησης.

Το πελατολόγιο της Ηellas Energy αριθμεί πέραν των 1500 εταιρειών σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ την ίδια ώρα η εταιρεία έχει προχωρήσει σε επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Ρωσία.

http://www.energia.gr/article.asp?art_id=61902

No comments: