Monday 24 September 2012

Η Δέλτα Τεχνική με τις αντλίες Climaveneta στην έκθεση “Οικονομική Θέρμανση”

Με το χειμώνα να πλησιάζει και τα έξοδα θέρμανσης να απειλούν οικογενειακούς και επαγγελματικούς προϋπολογισμούς, η ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ προτείνει την αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και στον κτιριακό τομέα. Την πρότασή της αυτή, για το πλέον συμφέρον και σύγχρονο σύστημα που μειώνει κατά 68-80% τις ετήσιες δαπάνες, θα παρουσιάσει στην έκθεση «Οικονομική Θέρμανση». Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο.

Το σύστημα, το οποίο βασίζεται στη νέα γενιά αντλιών θερμότητας του εργοστασίου CLIMAVENETA Ιταλίας, μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε κάθε κατοικία ή άλλο κτίριο. Απαλλάσσει πλήρως από το πανάκριβο πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο και συνδέεται στο ήδη εγκατεστημένο δίκτυο καλοριφέρ σε περίπτωση υφιστάμενων κτιρίων. Σε νέα κτίρια, το σύστημα παρέχει ταυτόχρονα και ψύξη για το καλοκαίρι ενώ, εφόσον υπάρχει επαρκής περιβάλλον χώρος, με χρήση γεωθερμίας φτάνει την κορυφαία οικονομία στην κατανάλωση 80%.

Στο περίπτερο αρ. 27 της ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ, οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες, αρχιτέκτονες και επαγγελματίες θα βρουν έμπειρους μηχανικούς της εταιρείας μας για να μάθουν τις δυνατότητες, τα οφέλη, την ευκολία της τοποθέτησης του συστήματος αλλά και το πόσο προσιτό είναι οικονομικά με βάση την εξοικονόμηση χρημάτων που προσφέρει, απαλλάσσοντας οριστικά από το βραχνά της αγοράς πετρελαίου.

Η ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ είναι μία εταιρεία με 32 χρόνια εμπειρίας σε μελέτες, πωλήσεις και εγκαταστάσεις αντλιών θερμότητας, ενώ διαθέτει και πλήρως οργανωμένο τμήμα «after sales» για άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της. Ο συνδυασμός της με την CLIMAVENETA, το 1ο μεγαλύτερο στην Ευρώπη εργοστάσιο θέρμανσης, δίνει μία εξαιρετικά ανταγωνιστική πρόταση εξοικονόμησης δαπανών, σε καιρούς που τίποτα δεν περισσεύει.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αντλίες θερμότητας Climaveneta, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 210 94 00 720.

http://www.econews.gr/2012/09/24/delta-techniki-climaveneta-oikonomiki-thermansi/

No comments: