Thursday 20 September 2012

Φωτοβολταϊκά: Recom και Power-One διοργανώνουν εκπαιδευτική ημερίδα για αντιστροφείς

Η Power-One Inc. (Nasdaq:PWER), κορυφαίος διανομέας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ενεργειακών μετατροπέων υψηλής απόδοσης και λύσεων ενεργειακής διαχείρισης, σήμερα είχε την χαρά να ανακοινώσει το νέο στρατηγικό της συνεργάτη και διανομέα για την Ελλάδα την εταιρία RECOM Ltd.

Με τα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα και υποκαταστήματα σε όλη τη χώρα αλλά και με ενεργή παρουσία σε όλη την Ευρώπη, η RECOM είναι κορυφαίος διανομέας χονδρικής φωτοβολταϊκού εξοπλισμού και κατασκευαστής EPC, εξειδικευμένη στη διανομή φωτοβολταϊκών πλαισίων και μετατροπέων, αλλά και στον σχεδιασμό και την ολοκλήρωση μεγάλων φωτοβολταϊκών έργων.
Σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης συνεργασίας τους την προηγούμενη χρονιά, η RECOM και η Power-One ανακοινώνουν την επίσημη στρατηγική συνεργασία τους. Η RECOM σήμερα παρέχει ήδη την ολοκληρωμένη γκάμα των αξιόπιστων μετατροπέων στοιχειοσειράς και κεντρικών μετατροπέων της Power-One, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων, των μονοφασικών AURORA UNO για μεσαίου μεγέθους οικιακές εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών καθώς και των τριφασικών AURORA TRIO για πιο μεγάλα έργα.
Για να έχουν οι πελάτες της RECOM την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα των μετατροπέων AURORA οι δύο εταιρίες οργανώνουν από κοινού τις πρώτες δύο Power-One Ημερίδες στην Ελλάδα στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου στα κεντρικά γραφεία της RECOM στην Αθήνα, Ποσειδώνος 1 στον Άγιο Δημήτριο.

Η εκπαίδευση απευθύνεται προς τους πελάτες των εταιριών, στους συνεργάτες τους αλλά και σε όλους τους επαγγελματίες εγκαταστάτες πανελλαδικά και ολοκληρώνεται σε μία ημέρα κατ’επιλογήν των συμμετεχόντων.
Ο σχεδιασμός της κάθε ημερίδας έχει γίνει με γνώμονα τις ανάγκες των επαγγελματιών και περιλαμβάνει εκτενή πληροφόρηση, συγκεκριμένα παραδείγματα και παρουσιάσεις από έμπειρους εκπαιδευτές των μονοφασικών, τριφασικών, κεντρικών, micro-inverter, και συστημάτων επικοινωνίας της Power-One.
“Ο συνδυασμός της ιδανικής απόδοσης και αξιοπιστίας που οι μετατροπείς Power-One παρέχουν μας κέρδισαν” σχολίασε ο κ. Λαέρτης Τουνιάν, CEO & συνιδρυτής της RECOM. “Πιστεύουμε ότι η τεχνογνωσία μας πάνω στον σχεδιασμό μεγάλων έργων και την πώληση χονδρικής, μαζί με την εξειδίκευση των ομάδων πωλήσεων και υποστήριξης της Power-One, εγγυώνται την ιδανική συνέργια. Μέσα από αυτή την στρατηγική συνεργασία θα μπορέσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας κορυφαίες λύσεις και υπηρεσίες στο χώρο της ηλιακής ενέργειας. Είμαστε περήφανοι που θα δώσουμε την ευκαιρία στους πελάτες μας να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις για τα νέα Power-One προϊόντα στην Πρώτη Power-One Ημερίδα στην Ελλάδα.”
“Είμαστε ενθουσιασμένοι με την εμπιστοσύνη που μας έδειξε η RECOM ως στρατηγικός συνεργάτης στην αναπτυσσόμενη Ελληνική αγορά της ηλιακής ενέργειας”, δήλωσε ο κ. Riccardo Filosa, Διευθυντής Πωλήσεων Νότιας Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής. “Η δραστηριότητα της RECOM στο χώρο των φωτοβολταϊκών στην περιοχή είναι εντυπωσιακή και ανυπομονούμε να παρέχουμε την υποστήριξη μας με την εκτενή εξειδίκευση και τεχνογνωσία μας στο μέλλον.”
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δύο εναλλακτικές της Πρώτης Ημερίδας Power-One και δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 210 9609940 με την RECOM στο info@recom.gr.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους μετατροπείς Power-One AURORA, παρακαλούμε επισκευθείτε το www.power-one.com/renewable-energy.

—Σχετικά με τη Recom

Η RECOM είναι η ηγέτιδα εταιρία διανομής φωτοβολταϊκού εξοπλισμού στην Ελλάδα και μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη σε θέματα προμήθειας φωτοβολταϊκού εξοπλισμού, κατασκευής μεγάλων έργων και εξοπλισμού BOS, διαθέτοντας γραφεία στη Γερμανία, την Ολλανδία, το Βέλγιο και σύντομα και στην Ινδία.
Η RECOM διοικείται από έμπειρη και αφοσιωμένη ομάδα, η οποία καθοδηγεί ένα επιτελείο από εξειδικευμένους μηχανικούς με συνολική εμπειρία άνω των 19 ετών στο χώρο, διασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε θέματα εξοπλισμού, μελέτης, σχεδιασμού, λειτουργίας, συντήρησης και τεχνικής εξυπηρέτησης, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της Ευρωπαϊκής αγοράς.
Για περισσότερες πληροφορίες, σας παρακαλούμε να επισκεφθείτε το www.recom.gr.

—Σχετικά με την Power-One

Η Power-One είναι η δεύτερη εταιρία στον κόσμο στον σχεδιασμό και την κατασκευή φωτοβολταϊκών μετατροπέων. Τα προϊόντα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας της εταιρίας, αποδίδουν την υψηλότερη μετατροπή ισχύος, τόσο σε ηλιακά, όσο και σε αιολικά συστήματα, για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές.
Η Power-One έχει ιστορία 40 ετών ως ηγέτης στα προϊόντα ισχύος υψηλής απόδοσης, για διάφορες αγορές όπως ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αποθήκευση δεδομένων, βιομηχανικά και δικτυακά συστήματα ισχύος. Η εταιρία έχει έδρα στο Camarillo, CA και έχει γραφεία πωλήσεων σε όλο τον κόσμο και εργοστάσια και τμήματα έρευνας και ανάπτυξης σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική. Η Power-One είναι εισηγμένη στο δείκτη NASDAQ με σύμβολο RWER.

Για περισσότερες πληροφορίες, σας παρακαλούμε να επισκεφθείτε το www.Power-One.com.

http://www.econews.gr/2012/09/20/recom-power-one-seminario-antistrofeis/

No comments: