Thursday 6 September 2012

Έκθεση Sun&Shadow 2012 τον Οκτώβριο – Σκίαση και ενεργειακή αναβάθμιση

Ο ήλιος της Ελλάδας και της μεσογείου είναι γνωστός για τη μοναδικότητα και την εμπειρία που προσφέρει. Στην καθημερινότητά μας, ο ήλιος μπορεί να είναι εχθρός ή σύμμαχος.
Στη έκθεση Sun&Shadow 2012 οι επαγγελματίες παρουσιάζουν και ενημερώνουν κοινό και επισκέπτες για τις δυνατότητες απόλαυσης του ήλιου και της ενέργειάς του στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Φτιάχνοντας ήδη το περιβάλλον και τα κτίρια με πνεύμα βιοκλιματικό και με πρακτικές και τεχνικές αναβάθμισης και προσαρμογής στο φυσικό περίγυρο και τις καιρικές συνθήκες, το σύγχρονο κτίριο ζει μέσα στο φώς και τον ήλιο.
Στη Sun&Shadow 2012 οι μεγαλύτερες βιομηχανικές μονάδες, επιχειρήσεις και εταιρείες παραγωγής, διαχείρισης και τοποθέτησης συστημάτων σκίασης και ηλιοπροστασίας παρουσιάζουν τα τελευταία προϊόντα τους, δίνουν στην αγορά νέα υλικά και δυνατότητες εφαρμογών, ενημερώνουν, ανανεώνουν την γκάμα των σχεδίων και των συνεργασιών, διαμορφώνουν το σύγχρονο προφίλ της σκίασης, της κάλυψης και της προστασίας των κτιρίων του σήμερα και του αύριο.

Εσωτερική και εξωτερική σκίαση, ειδικές κατασκευές, ασφάλεια και προστασία, διαμόρφωση και εξοπλισμός εξωτερικού χώρου, προστασία και κάλυψη των ανοιγμάτων στα κτίρια, ενεργειακή αναβάθμιση και εξοικονόμηση από τον σωστό ηλιασμό και φωτισμό, αυτοματισμοί και συστήματα εύκολης χρήσης και διατήρησης ενός φιλικού προς το χρήστη περιβάλλοντος.
Στη Sun&Shadow 2012 οι εκθέτες και οι επισκέπτες βρίσκουν το κοινό σημείο αναφοράς. Σε μία ολοκληρωμένη παρουσίαση και με την εγγύηση των επαγγελματιών, η Sun&Shadow 2012 επιστρέφει με τη δυναμική της επιτυχίας.

Η έκθεση Sun&Shadow 2012 θα πραγματοποιηθεί 5 – 7 Οκτωβρίου στο M.E.C. Expo Center στην Παιανία παράλληλα με τις εκθέσεις Building Green 2012 και Bioenergy 2012.

http://www.econews.gr/2012/09/06/sun-shadow-2012/

No comments: