Tuesday 30 October 2012

Δελτίο τύπου της Watt+Volt: Συμβουλές εξοικονόμησης για επιχειρήσεις



Συμβουλές εξοικονόμησης για επιχειρήσεις από την WATT+VOLT

Τώρα που ήρθε το φθινόπωρο και ένας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες για τον Έλληνα επιχειρηματία είναι τα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησής του, η WATT+VOLT προτείνει λύσεις ικανές να σας βοηθήσουν στην εξοικονόμηση:
  • Αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το παραδοσιακό σύστημα θέρμανσης με πετρέλαιο, συντηρήστε τον λέβητα, ρυθμίστε τους θερμοστάτες (κατά έναν 1 βαθμό Κελσίου χαμηλότερα και εξοικονομείτε 8%) ή επενδύστε ένα μικρό ποσό σε θερμοστατικές κεφαλές για τα καλοριφέρ ή σύστημα αντιστάθμισης στον λέβητα ώστε να ρυθμίζεται αυτόματα η θερμοκρασία.
  • Αντικαταστήστε τις απλές λάμπες με άλλες εξοικονόμησης και φροντίζετε να κλείνει ο φωτισμός όταν δεν είναι αναγκαίος.
  • Αν χρησιμοποιήσετε για τη θέρμανση κλιματιστικά, φροντίστε να είναι ενεργειακής κλάσης Α’. Μπορεί να κοστίζουν παραπάνω αλλά καταναλώνουν λιγότερο ηλεκτρικό ρεύμα.
Σε μία περίοδο που οι περισσότεροι επιλέγουν το ηλεκτρικό ρεύμα για τη θέρμανση των χώρων τους, εσείς εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα στο λογαριασμό του ρεύματος επιλέγοντας την WATT+VOLT – τον αξιόπιστο πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας.
Καλέστε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 801 700 7080 (αστική χρέωση) και ενημερωθείτε για το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

No comments: