Saturday 24 November 2012

Στις 10 κορυφαίες ενεργειακές κατασκευαστικές η ΜΕΤΚΑ

Στη λίστα των δέκα κορυφαίων εταιριών ενεργειακών έργων παγκοσμίως βρίσκεται η ΜΕΤΚΑ, σύμφωνα με το αμερικανικό εξειδικευμένο περιοδικό Engineering News-Record.
Πιο αναλυτικά η ΜΕΤΚΑ περιλήφθηκε στην πρώτη δεκάδα των κατασκευαστικών εταιρειών ενεργειακών έργων για το 2011 ενώ στην ίδια έρευνα, στη λίστα με τις 225 μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες με διεθνή δραστηριότητα, η ΜΕΤΚΑ κατατάχθηκε στην 84η θέση, 49 θέσεις ψηλότερα από την 133η θέση στην οποία βρισκόταν το 2010.

Επιπλέον, η ΜΕΤΚΑ συμπεριλήφθηκε και στη λίστα των κορυφαίων κατασκευαστικών εταιρειών παγκοσμίως, στην οποία στο τζίρο των εταιρειών για το 2010 συνυπολογίστηκαν και τα έσοδα που κατέγραψαν στην έδρα τους, καταλαμβάνοντας την 152η θέση από 205η θέση αντίστοιχα το 2010.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Αμερικανικό κλαδικό περιοδικό Engineering News-Record, του εκδοτικού οίκου McGraw-Hill, θεωρείται από τα πλέον έγκυρα στον κόσμο για τον κλάδο των κατασκευών κάτι το οποίο καθιστά τη διεθνή αυτή διάκριση της ΜΕΤΚΑ ιδιαίτερα σημαντική.
Η επιτυχία της ελληνικής κατασκευαστικής έρχεται ως επιβράβευση της στρατηγικής επιλογής του διεθνούς προσανατολισμού και του δυναμικού εξαγωγικού προφίλ της.

http://www.energypress.gr/news/Stis-10-koryfaies-energeiakes-kataskeyastikes-h-METKA

No comments: