Wednesday 21 November 2012

Σχετικά με την υποκλοπή στοιχείων 9 εκ. φορολογουμένων

Πόσο μα πόσο μπανανία είμαστε ποιά; Για ποιόν λόγο τα ΜΜΕ με ελάχιστες εξαιρέσεις όπως το kontra, έθαψαν την είδηση; Κάποιος άνθρωπος στην χώρα μας κατέχει με παράνομο τρόπο τα φορολογικά στοιχεία 9.000.000 φορολογούμενων στην Ελλάδα. Δηλαδή τα στοιχεία όλων των φορολογούμενων για να είμαι ποιό συγκεκριμένος.

Η ασφάλεια των υπολογιστικών συστημάτων του ΥΠ.ΟΙΚ θα πρέπει να είναι για γέλια και για κλάματα. Όλοι κοίταξαν να θάψουν την είδηση κανένας δεν είπε τίποτα. Το ονοματεπώνυμο του ανθρώπου που κατέχει τα στοιχεία αυτά πρέπει να βγεί στην φόρα με ειδική εισαγγελική εντολή όπως είπε και ο Γ. Παπαγιάννης στο kontra. Πρέπει να γνωρίζει ολη η Ελλάδα το άτομο αυτό, το οποίο ποιός ξέρει που μπορεί να έχει δώσει αυτά τα στοιχεία. Επίσης πρέπει να βγούνε στην φόρα όλοι όσοι συνεργάστηκαν για να συμβεί αυτή η παρανομία.

Αυτό που έγινε είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών που είχε γίνει το 2006. Τα στοιχεία όλων των φορολογούμενων μπορεί να βρίσκονται στα χέρια εκβιαστών εγκληματιών πολυεθνικών και σε ένα σωρό άλλα άτομα που μπορεί να τα εκμεταλλευτούν για το δικό τους συμφέρον.

Αυτά ούτε στην Ουγκάντα δεν γίνονται και επιβεβαιώνουν δυστυχώς γιατί είμαστε κράτος καφενείο. 

No comments: