Sunday 4 November 2012

H Τenaska ξεκινάει έργο φωτοβολταϊκών στο Imperial Solar Energy Center South της Καλιφόρνια

Η Tenaska Inc. και η San Diego Gas & Electric Company πραγματοποίησαν τελετή για να σηματοδοτήσουν την εγκατάσταση της πρώτης μονάδας ηλιακών φωτοβολταϊκών ισχύος 130ΜW στο Imperial Solar Energy Center South το οποίο βρίσκεται νότια στο Imperial Valley της Καλιφόρνια.
Η φωτοβολταϊκή εγκατάσταση της Tenaska θα είναι ένα από τα πρώτα έργα στο Imperial Valley που θα χρησιμοποιήσει το πρόσφατα ολοκληρωμένο έργο Sunrise Powerlink το οποίο στέλνει ρεύμα στο San Diego.

Οι εταιρείες έχουν υπογράψει συμβόλαιο να αγοράσουν ηλεκτρική ενέργεια από το εργοστάσιο καθώς και άλλα 140ΜW τα οποία θα προμηθευτούν από άλλη εγκατάσταση στο Imperial Valley.
Tέλος, μετά την ολοκλήρωση του Imperial Solar Energy Center South θα περιλαμβάνει περισσότερα από 2 εκατ. φωτοβολταϊκές μονάδες, και θα καλύπτει περισσότερα από 364 στρέμματα κοντά στο El Centro της California. Oι εταιρείες υπολογίζουν ότι πάνω από 350 εργάτες έχουν προσληφθεί για να χτίσουν το εν λόγω εργοστάσιο.

http://www.greenbusiness.gr/22374/h-%CF%84enaska-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%C E%BD%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%BF-%CF%86%CF%8 9 %CF%84%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CF%84%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF % 8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-imperial-sola/

No comments: