Thursday 1 November 2012

HELIOSRES: Έξυπνες και οικονομικές λύσεις για θέρμανση-εξοικονόμηση ενέργειας

H HELIOSRES, με πολύχρονη εμπειρία σε εγκαταστάσεις Φ/Β συστημάτων και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας, έρχεται να σας δώσει λύσεις τόσο για τη μείωση του κόστους θέρμανσης, όσο και για τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που θα μειώσουν αντίστοιχα την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται από ορυκτά καύσιμα.

Ανάλογα με τον τύπο της κατοικίας και τη χρήση της, το εξειδικευμένο προσωπικό της HELIOSRES προτείνει την ιδανική λύση για κάθε περίπτωση. Η σειρά προϊόντων περιλαμβάνει: Ηλεκτρικούς Λέβητες και Αντλίες Θερμότητας που λειτουργούν αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας και απαλλάσσουν τους καταναλωτές από το ιδιαίτερα ακριβό πετρέλαιο. Μπορούν να εγκατασταθούν σε Διαμερίσματα πολυκατοικιών και μεγάλες Μονοκατοικίες αντίστοιχα, και να συνδεθούν με το υπάρχον σύστημα θέρμανσης. Συμπληρωματικά, ή ως κύριο μέσο θέρμανσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και οι Θερμοσυσσωρευτές που αξιοποιούν το φθηνό νυχτερινό ρεύμα, αλλά και οι Θερμοπομποί Άμεσης Απόδοσης που ζεσταίνουν εύκολα και γρήγορα τους χώρους που θα τοποθετηθούν συνδεόμενοι απλώς με μια πρίζα. 


Αντίστοιχα για εξοχικές κατοικίες το ηλιακό αερόθερμο SolarVenti λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την ενέργεια του ήλιου, προσφέροντας έτσι απολύτως δωρεάν θέρμανση με φρέσκο και ζεστό αέρα, απομακρύνει την υγρασία και αερίζει το χώρο χωρίς κόστος λειτουργίας!

Παράλληλα, η HELIOSRES προτείνει σε όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν την ηλιακή ενέργεια, το ECO PV HEAT: Φωτοβολταϊκό Σύστημα σε συνδυασμό με Ηλεκτρικό Λέβητα Θέρμανσης. Το ηλεκτρικό ρεύμα που παράγεται από το φωτοβολταϊκό σύστημα συμψηφίζεται με το ρεύμα που θα καταναλωθεί για θέρμανση και τις υπόλοιπες λειτουργίες του σπιτιού. Εφόσον μάλιστα υπάρχει περίσσια παραγόμενου ρεύματος, ο ιδιοκτήτης μπορεί να το πουλήσει και εισπράξει χρήματα.

http://www.energia.gr/article.asp?art_id=63310

No comments: