Tuesday 29 January 2013

Φωτοβολταϊκά: προσφορά το σύστημα τηλεμετρίας Datcom με τους αντιστροφείς IG PLUS της Fronius

Η Fronius υποδέχεται το 2013 με μια πολύ ελκυστική προσφορά που αναμένεται να προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον της αγοράς, ιδιαίτερα αυτής των οικιακών εγκαταστάσεων.
Μένοντας πάντα πιστή στις αρχές της, για σεβασμό στον πελάτη και  προσοχή στη λεπτομέρεια σε κάθε στάδιο κατασκευής ενος προϊόντος, αρχές  που την έχουν χαρακτηρίσει ως ηγέτη στον τομέα της ποιότητας,  έρχεται να αποδείξει στην πράξη αυτό τον χαρακτηρισμό, προσφέροντας τώρα τη σειρά των string inverter IG PLUS στις κατηγορίες ισχύος μέχρι 10 kw με εγγύηση 10 ετών στο βασικό εξοπλισμό.

Παράλληλα θέλοντας να ικανοποιήσει το πολύ απαιτητικό σύγχρονο αγοραστικό κοινό, ενσωματώνει σε όλη τη σειρά IG PLUS  με σχεδόν μηδενικό επιπλέον κόστος το πολύ εξελιγμένο σύστημα τηλεμετρίας DATCOM, το οποίο επιτρέπει όχι μόνο την real time παρακολούθηση του φωτοβολταϊκού συστήματος απομακρυσμένα μέσω του portal solarweb.com, αλλά και του χειρισμού και της συντήρησης των inverter μέσω των δωρεάν λογισμικών solar.access και solar.service.

Η προσφορά ισχύει μέχρι 30 Ιουνίου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης της Fronius ή απευθυνθείτε στο δίκτυο μεταπωλητών της εταιρίας.

http://www.econews.gr/2013/01/29/fotovoltaika-fronius-datcom-95178/

No comments: