Thursday 3 July 2014

Σας επισυνάπτουμε Πρόσκληση του Πανελλήνιου Συλλόγου Φωτοβολταϊκών Στέγης ΠΑΣΥΦΩΣ για τη Συνελευση που θα πραγματοποιηθεί στις 2/7/2014.



ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
                                                                            
Ο νέο-ιδρυόμενος Πανελλήνιος Σύλλογος Φωτοβολταϊκών Στέγης (ΠΑΣΥΦΩΣ www.oikopv.gr) με 4000 εγγεγραμμένα μέλη έως τώρα, προασπίζεται τα δικαιώματα των νοικοκυριών με οικιακά φωτοβολταϊκά. Με το Νόμο 4254 η ηγεσία του ΥΠΕΚΑ έρχεται μονομερώς και δυσμενέστατα να ανατρέψει βίαια και άδικα: 

1.      Τη σχέση Εμπιστοσύνης και Αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ Πολιτών και Κράτους.
2.      Συνταγματικά κατοχυρωμένες αρχές όπως το Δίκαιο των συμβάσεων και της προστασίας της ιδιοκτησίας. 
3.      Τους προϋπολογισμούς και σχέδια 120.000 και πλέον συμπολιτών μας.

Καλούμε τους Πολίτες, τα Κόμματα, τους Βουλευτές,  τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και τα ΜΜΕ να παραβρεθούν και να καταθέσουν τις απόψεις τους στη Συνέλευση Αττικής του ΠΑΣΥΦΩΣ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 και ώρα 19:00 στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Κολωνού στη συμβολή των οδών Ιωαννίνων & Καπανέως, κοντά στη στάση ΜΕΤΡΟ «ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ».

Πρόγραμμα Συνέλευσης

19:00 – 19:30: Προσέλευση και χαιρετισμοί

19:30 – 19:50: Οικιακά φ/β: Γιατί αυτό που έκανε το ΥΠΕΚΑ είναι άδικο και αντιεπιστημονικό, από τον εκπρόσωπο ΠΑΣΥΦΩΣ κ. Γιώργιο Νταλάκα, Μηχανικό ΕΜΠ, MSc in Technology Management, MSc in Finance.

19:50 – 20:10: ΠΑΣΥΦΩΣ: o σύλλογος των ιδιοκτητών οικιακών φ/β, από τον εκπρόσωπο ΠΑΣΥΦΩΣ κ. Σωτήρη Τρίγκα, Διεθνολόγο, MSc Τραπεζική και Χρηματοοικονομική.

20:10 – 20:50: Ενημέρωση για τις νομικές ενέργειες – δικαστικό αγώνα από το Νομικό Σύμβουλο ΠΑΣΥΦΩΣ κ. Ηλία Κολλύρη, Δρ. Νομικής.

20:50 – 22:30: Συζήτηση και διαδικασίες Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη εκπροσώπων Ν. Αττικής.

3.500 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΕΚΑ



                                                                  Δελτίο τύπου

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φωτοβολταϊκών Στέγης (ΠΑΣΥΦΩΣ) μετά από επίπονη και συστηματική προσπάθεια οργάνωσε και αντιπροσωπεύει μέχρι σήμερα 3.500 μέλη – ιδιοκτήτες οικιακών φωτοβολταϊκών σε όλη την Ελλάδα, αριθμός ο οποίος συνεχώς αυξάνει. Τα μέλη συμμετέχουν άπαντες και στις νομικές ενέργειες κατά του Ν. 4254/2014 (μονομερής τροποποίηση συμβάσεων) και τις επόμενες ημέρες θα κατατεθούν τα εξώδικα των 3500 ιδιοκτητών σε ΔΕΗ ΑΕ, Ρ.Α.Ε., ΥΠΕΚΑ κ.λπ..  Καλούνται και οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες να ενταχθούν στο σύλλογό τους ώστε να επιτευχθεί η μαζικότητα και να εκφραστεί με τον πλέον επίσημο και δυναμικό τρόπο η πρόθεσή να καταδικαστούν νομικά και πολιτικά οι παράνομες πολιτικές του ΥΠΕΚΑ.
Παράλληλα σε επιστολή-διαμαρτυρία ο ΠΑΣΥΦΩΣ ενημερώνει, προς κάθε κατεύθυνση, σχετικά με το τι έχει συμβεί και παρακαλεί κάθε πολίτη να μάθει και να δηλώσει τη συμπαράστασή του: http://www.oikopv.gr/epistoli-pros-prothypoyrgo/. 

Σεβόμενοι το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων εκάστου μέλους και για λόγους υπευθυνότητας δεν νομιμοποιούμαστε φυσικά  να δημοσιοποιήσουμε κατάλογο με προσωπικά στοιχεία των χιλιάδων συμμετεχόντων, τα οποία είναι στη διάθεση του ΠΑΣΥΦΩΣ και του Δικηγορικού Γραφείου κ. Ηλία Κολλύρη.