Thursday 29 October 2015

Με εξώδικη διαμαρτυρία απαντούν οι «αδικημένοι αγροτικοί φωτοβολταϊκοί» στον ΠΣΑΦ

Στην αποστολή Εξώδικης Διαμαρτυρίας - Δήλωσης κατά των κ.κ. Σπανούλη Κων/νου προέδρου και Γιωτάκου Κων/νου γενικού γραμματέα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αγροτικών Φωτοβολταϊκών (Π.Σ.Α.Φ.) προχώρησε το Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Αδικημένων Αγροτικών Φωτοβολταϊκών (Π.Σ.Α.Α.Φ.).

Ειδικότερα, αναφέρονται τα εξής:

Κύριοι

Στην από 20 Οκτ. 2015 επιστολή σας με τον απαξιωτικό τίτλο << Πολύτιμος ο χρόνος του ΥΠΕΝ για να δαπανάται από ανύπαρκτους συλλόγους >> που στείλατε στον υπουργό ΥΠΕΝ και δημοσιεύθηκε στις ιστοσελίδες energypress.grenergyin.gr και afo.gr αναφέρεστε προσβλητικά στον σύλλογό μας με τα παρακάτω ψευδή και παραπλανητικά στοιχεία :
α. << Στις 19/10/2015 λάβατε μια επιστολή, από φερόμενο σύλλογο αγροτικών φωτοβολταϊκών, με την επωνυμία «Πανελλήνιος Σύλλογος Αδικημένων Φωτοβολταϊκών». Επειδή πιστεύουμε ότι ο δικός σας χρόνος, αλλά και τον συνεργατών σας είναι πολύτιμος, για να «δαπανάται» με ανύπαρκτους συλλόγους... >>
Ο Π.Σ.Α.Α.Φ. είναι  υπαρκτός και νόμιμος σύλλογος και όχι “φερόμενος” και “ανύπαρκτος” που συκοφαντικά υποστηρίζετε,εγγεγραμμένος στο μητρώο Ειρηνοδικείου Αγρινίου με αριθμό καταχώρισης 6 / 9-10-2014. Τα στοιχεία καταχώρησης είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας, προσβάσιμα σε όλους και οφείλαται να ενημερωθείτε γι αυτά πριν συντάξετε την επιστολή σας.
β. << Ο παραπάνω φερόμενος ως σύλλογος:
1. Αποτελείται απόΜέλη, εκ των οποίων τα 5 αποτελούν το Διοικητικό Συμβούλιο. Δηλαδή πέντε άνθρωποι Διοικούν σωματείο με τέσσερα Μέλη!
2. Γεωγραφικά δε, συμπεριλαμβάνει ως Μέλη:στο Νομό Έβρου, 2 στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας, ένα στο Νομό Μαγνησίας και ένα στο Νομό Πέλλας...>>
Τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου μας είναι 105 σχεδόν στο σύνολο των νομών της χώρας και όχι 9 από 4 νομούς που απαξιωτικά αναφέρεται. Ο αριθμός των μελών είναι καταχωρημένος στην ιστοσελίδα μας και μπορούσατε να ενημερωθείται και τηλεφωνικά γι' αυτό.
γ. << 3. Δεν γεννάται βέβαια ζήτημα για «εκλεγμένη διοίκηση» κλπ, αφού όλα κινούνται στην αριθμητική σφαίρα που σας περιγράφουμε παραπάνω... >>
Η αριθμητική σφαίρα που περιγράφεται είναι ψευδής και παραπλανητική και η διοίκηση υφίσταται στην βάση των καταστατικών μας προβλέψεων (άρθρο 9)
δ. << Ενώ ως οντότητα είναι «το απόλυτο τίποτα» στο χώρο των «αγροτικών φωτοβολταϊκών», διατείνονται ψευδώς, ότι «εκπροσωπούν» το 55% των παραγωγών, ενώ η αλήθεια είναι ότι εκπροσωπούν μόλις το 0,33%... >>
Στην επιστολή μας διατεινόμαστε ότι “θίγεται το 55% του συνόλου” και όχι ότι “εκπροσωπούμε το 55% των παραγωγώνπου ψευδώς και συκοφαντικά υποστηρίζετε.
Επειδή τα αναφερόμενα στην επιστολή σας είναι αυταπόδεικτα ψευδή και συκοφαντικά, δυσφημούν τον σύλλογό μας, θίγουν την υπόστασή του, προσβάλλουν τα μέλη του Δ.Σ. του και αποτελούν επανάληψη πολλαπλών δημοσιευμάτων στην ιστοσελίδα σας (afo.gr)
 ζητάμε εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από σήμερα, να στείλετε διορθωτική επιστολή στον υπουργό ΥΠΕΝ με τα πραγματικά δεδομένα που προαναφέραμε και να φροντίσετε την δημοσίευσή της στις ίδιες ιστοσελίδες.
Σε διαφορετική περίπτωση επιφυλασσόμαστε να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας και να κινηθούμε αστικά κι ποινικά εναντίον σας.
 
Αγρίνιο 29/10/2015
 
Παναγιώτου Ευάγγελος, πρόεδρος Δ.Σ  
Γεροθόδωρος Θεόδωρος, Γραμματέας

http://energypress.gr/news/me-exodiki-diamartyria-apantoyn-oi-adikimenoi-agrotikoi-fotovoltaikoi-ston-psaf

No comments: