Wednesday 14 September 2016

Οι θρασύτατες προθέσεις της κυβέρνησης και η ηλεκτρονική ταυτότητα ακινήτων

Όποιος σκέφτεται να εφαρμόσει αυτά που αναφέρονται στην εφημερίδα Καθημερινή πρέπει να έχει απίθμενο θράσσος μέσα του. Οι μηχανικοί θα μετατραπούν ως εισπράκτορες του κράτους για άχρηστα πράγματα τα οποία είναι ανούσια και ανώφελα για τον πολίτη. Ποιός μαλάκας έγραψε για κόστος έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας τα 1000ευρώ; Εγώ 100 με 200 ευρώ θα δώσω και σε οποιον αρέσει, κι αν αυτά αν δεν υπάρχει τρόπος αποφυγής της έκδοσης. 
Άνεργος κόσμος και άνθρωποι που ψάχνουν να ενοικιάσουν το ακίνητο που κληρονόμησαν από γονείς και παππούδες για να μπορέσουν να επιβιώσουνε και μέσα σε οτι είχανε επιβαρυνθεί ως τώρα θα έχουνε ένα σωρό επιπλέον κόστη επιβαρύνσης επειδή έτσι αποφάσισε η κυβέρνηση.
Ντροπή σας ξεφτιλισμένοι της κυβέρνησης, ψευταράδες που βγαίνετε και λέτε για ερχομό της ανάπτυξης και μείωση των φόρων. Να πάτε στον αγύριστο και να μην σας ξαναδούμε. Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Ψευτοαριστεράς, η χειρότερη κυβέρνηση στην ιστορία του ελληνικού κράτους.

Κανένας να μην εκδόσει την ηλεκτρονική ταυτότητα ακινήτων, ούτε πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου ούτε τίποτα, αρκετά σας ανέχτηκε η κοινωνία. Όσο για την ΠΟΜΙΔΑ που την βρίζουνε κάποιοι, μαγκιά της και καμάρι της που έγραψε αυτά που έπρεπε στην επιστολή της.

No comments: