Wednesday 30 September 2009

Βουλευτικές εκλογές 2009,η πολύ δημοκρατία βλάπτει. Παράξενα και τρέλες....

Είδη με κάλεσαν για τακτικό μέλος στις βουλετικές εκλογές στις 4ης  Οκτώβρη.

Μετά από αναζήτηση στο internet για τα κόμματα που θα πάρουν μέρος στις εκλογές,βλέπω οτι ο κόσμος που βρίσκεται σε απόγνωση επειδή δεν μπορεί να βρεί εργασία βρίσκει διέξοδο στην δημιουργία κόμματος με θέσεις που βρίσκουν "κάποια'' αποδοχή από κοινωνικές ομάδες και άρα δημιουργούν τις προσδοκίες στα κόμματα οτι θα πάρουν ποσοστά >3% και θα εισέλθουν στην βουλή. Αν δεν ισχύει το παραπάνω τότε πιστεύω πως τα άτομα αυτά θα έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο. Διότι δεν είναι δυνατόν να κάθεσαι και να "αυτό"-ρεζιλεύεσαι/ξεφτιλίζεσαι στην κοινωνία,ακόμα και αν θες να ιδρύσεις ένα κόμμα για χόμπι που να υποστηρίζει πολλές και διάφορες θέσεις και ιδεολογίες μπορεί να ευρεθεί η κατάλληλη σοβαρή και κυριλέ ονομασία. 

Κόμματα που κατά την γνώμη μου είναι ξεφτίλα για την ελληνική πολιτική σκηνή μόνο και μόνο που θα ακουστεί η ονομασία τους. 

1. Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.).

Με επίσιμη ιστοσελίδα από οτι βλέπω το http://homepages.pathfinder.gr/paeke/

Η ονομασία Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.) μια χαρά μου φαίνεται,αλλά το Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη που κολάει? Αυτή η φράση αποτελεί εντελώς μεμονωμένη θέση αλλά και παράλογη θέση,δηλαδή θα κλέψουν οικόπεδα για να τα χαρίσουν στους αγρότες? Ή μήπως θα κάψουνε δάση ωστέ μετά από χρόνια να γίνουν καλλιεργίσιμες εκτάσεις? Επίσης όταν λένε οτι θα χαρίσουν χρέη μόνο για τους αγρότες θα τα χαρίσουν? Και τι είδους χρέη θα είναι αυτά? Χρέη δανείων ή φορολογικά χρέη? Αν είναι φορολογικά γιατί αν μην μου επιστρέψει το κράτος τον φόρο κληρονομίας που πλήρωσα εγώ και εκατομύρια άλλοι πολίτες για τα σπίτια τους? Όπως έγινε αντιληπτό είναι εντελώς άκομψη και ασαφή ονομασία. 

2. Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση (Κ.Ο.Τ.Ε.Σ.)

Με επίσιμη ιστοσελίδα http://www.boozecooperativa.com/kotes.php

Εδώ τι να πούμε τώρα,μέχρι και η espresso ασχολήθηκε με αυτό το κόμμα (http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&catid=1&artid=1029360).

Τρομερό κόμμα,ο τόπος το έχει πραγματικά ανάγκη. Λοιπόν η ονομασία δεν θα έλεγα οτι είναι τόσο ξεφτίλα όσο στο 1. αλλά όχι και κόμμα για τα δικαιώματα των καπνιστών,ας το έκαναν μόνο για τους καλλιτέχνες και την εικαστική συγκρότηση. Δηλαδή τα προβλήματα της χώρας είναι η εικαστική συγκρότηση και τα δικαιώματα των καπνιστών? Όχι φυσικά. Και για τους μη καπνίζοντες τι έχει να πεί αυτό το κόμμα? Επίσης και οι καλλιτέχνες αν και δεν γνωρίζω κάποιον προσωπικά πιστεύω οτι είναι περίργα άτομα,αξίζει να σημειωθεί πως σε μια συζήτηση στο ALTER πριν πολλούς μήνες με ζωγράφους για μια έκθεση ζωγραφικής αφιρημένης τέχνης που είχανε μέσα έναν άνθρωπο και τον μαστίγωναν,τότε στο κανάλι ένας καλλιτέχνης είχε πει οτι όποιος περνάει δίπλα από ένα έργο τέχνης και δεν το κοιτάει ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΘΑΜΕΝΟΣ,ναι καλά διαβάσατε. 

3. Πού είσαι Παπαδόπουλε - Κόμμα Ελλήνων Αλλοδαπών- Τρομοκρατήστε τους Τρομοκράτες.

Ε εδώ το παραχέσαμε το θέμα. Επίσιμη ιστοσελίδα δεν βρήκα,αλλά το κόμμα απορρίφθηκε από τον άρειο πάγο. Σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4537374 αυτό μαζί με άλλα 4 κόμματα κόπηκαν από την συμμετοχή στις εκλογές. Λοιπόν για τον τίτλο ουδέν σχόλιο. Αλλά ρε παιδιά εσείς που φτιάξατε το κόμμα αυτό που από οτι καταλαβαίνω είστε αναρχικοί και υπάρχουν αναρχικοί που είναι ρεαλιστές και σοβαρά άτομα,δεν μπορούσατε να βάλετε έναν ποιο σοβαρό τίτλο? Ένα σορό ονομασίες μπορείτε να βρείτε. Με το που θα διάβασαν οι δικαστές αυτόν τον τίτλο θα έσκασαν στα γέλια. 

Άλλα κόμματα που επίσης έχουν ''οτι να ναι'' ονομασίες. 

4. Φίλοι του Ανθρώπου. 

Εντελώς ασαφής ονομασία,τι είδους ιδεολογία έχει αυτό το κόμμα? Και ποιοι είναι οι φίλοι του ανθρώπου? Ρωτάω διότι όταν έβαλα την ονομασία στο google για να βρώ την ιστοσελίδα του κόμματος που τελικά δεν υπάρχει,μου έβγαλε κάτι περιεχόμενα: ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ,ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Δηλαδή με την αγάπη του ενός ανθρώπου προς οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο θα ξεπεραστούν τα προβλήματα του τόπου? Δεν το νομίζω να γίνει ποτέ αυτό. 

5. Παλαιά Δημοκρατία. 

Δηλαδή τι είδους δημοκρατίας είναι η παλαιά δημοκρατία? Η δημοκρατία του μεσοδιαστημάτων που δεν είχαμε δικτάτορα ή εμφύλιο πόλεμο ή κατοχή? Η δημοκρατία του πιστοποιητικού κοινωνικών φρονημάτων? Σπουδαία δημοκρατία,το μόνο ωφέλιμο που ξέρω για τις παλιές εποχές παρόλο την δυστηχία είναι οτι δεν υπήρχε δημόσιο χρέος και έλλειμα. 

6. Άμεση Δημοκρατία στην πράξη.

Δηλαδή ρε παίδες τι διαφορά έχει η τωρινή δημοκρατία από την δημοκρατία στην πράξη? Επίσης το άμεση που κολάει? Μήπως θέλετε να επανέλθουμε στην εποχή της αρχαίας ελλάδας? Αδύνατο και άτοπο στην εποχή μας. 

7. Υπηρέτες του Ελληνικού Λαού.

Εντελώς άτοπη ονομασία,για να ψαρώσουν όλοι οι μαζώχες οι sado-mazo και όλοι οι ανώμαλοι ωστέ να πάρετε ψήφο. 

Ευτηχώς που έχουμε και άρειο πάγο,αλλά δεν έκοψε όλα όσα έπρεπε να κόψει. Μήπως θα έπρεπε να ιδρύσουμε και κόμμα ενεργειακής τεχνολογίας δηλαδή ?? 

Κατά τα άλλα αν θέλετε να μάθετε που ψηφίζετε 

http://www.ypes.gr/Services/eea/eeagr/eea.htm

Και σε περίπτωση που σας κάλεσαν σε εφορευτική επιτροπή και θέλετε να γνωρίζεται ποιος είναι ο δικαστηκός αντιπρόσωπος του εκλογικού τμήματός σας έτσι πληροφοριακά μόνο μπορείτε να μπείτε στο http://www.areiospagos.gr/ και κάτω αριστερά πατήστε click στον σύνδεσμο δικαστικοί αντιπρόσωποι,γράψτε το εκλογικό τμήμα και την περιφέρια σας. 

Friday 4 September 2009

Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας <<ΤΟ ΚΑΨΑΤΕ>>.

Image Hosting

Image Hosting

Η νέα δημοκρατία βρίσκεται σε τέτοια χάλια που ούτε 3ετία δεν άντεξε στην νέα διακυβέρνηση από το 2007. Οικονομία χάλια. Παιδεία χάλια. Επαγγελματικά δικαιώματα ΤΕΙ ΧΑΛΙΑ. Σας έδωσα το 2007 μια ευκαιρία να πάρετε την εξουσία ωστέ να κάνετε την Ελλάδα καλύτερη,αποτύχατε όμως. Τώρα θα τιμωρηθείτε. 

Μερικές από τις ομορφότερες στιγμές που περάσαμε παρέα με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κωστάκη. 

Δομημένα ομόλογα.

Image Hosting

Βατοπέδι.

Image Hosting

Image Hosting

Αλέξης.

Image Hosting

Πυρκαγιες-φωτιές.

Image Hosting

Image Hosting

Image Hosting

Και τελικά ξέρετε τι θα ρίξουμε κ. Καραμανλή ?

Image Hosting

Όχι??? Θα σου πώ εγώ. 

Image Hosting