Saturday 24 October 2009

Χωρίς επαγγελματικά δικαιώματα το τμήμα ενεργειακής τεχνολογίας. Για άλλη μια φορά κοροϊδίες της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ (οτι μας τακτοποίησε τα ΕΔ).

Πρίν 2-2.5 χρόνια άρχησε το πρόβλημα με την διακοπή παροχής βεβαιώσεων από το κράτος στους αποφοίτους του τμήματος οτι το σχετικό αντικείμενο σπουδών του τμήματος αναλόγως και την κατεύθυνση ειδίκευσης που επιλέγει ο κάθε φοιτητής (ενεργειακής μηχανολογίας/ενεργειακής ηλεκτρολογίας) εμπίμπτει στις αντίστοιχες σπουδές του τμημάτων μηχανολογίας και ηλεκτρολογίας των ΤΕΙ.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και προεκλογικά στις φοιτητικές εκλογές έβαζε κάτι μεγάλες ανακοινώσεις σαν πανό με έγγραφα του δημοσίου οτι τα πράγματα τακτοποιήθηκαν και θα λαμβάνουμε την βεβαίωση από εδώ και στο εξής. Αμ δε.

Πρόσφατα ενημερώθηκα από έγγυρη πηγή οτι η χορήγηση τέτοιων βεβαιώσεων σταμάτησε πιθανόν από την επανεξέταση του θέματος από αρμόδιους της νέας κυβέρνησης. Το τμήμα κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν ανακοινώθηκε τίποτα επειδή μάλλον θα έχουμε την προώθηση των νέων ΠΔ από Διαμαντοπούλου.

Monday 19 October 2009

www.anti-tei.darkbb.com - HACKED

Image Hosting

Όπως τα διαβάσατε,τα καραγκιοζιλίκια και τα δήθεν flames από μερίδα κομπλεξικών τελείωσανε. Από εδώ και πέρα θα υπάρξει ξεφτίλα και ξεβράκωμα των παρακρατικών/κρατικοδίετων/κοπροσκυλά συνδικάλες σε όλη την διαδυκτιακή κοινωνία. 

Tuesday 6 October 2009

Ο κόσμος των ΑΤΕΙ τιμώρησε σκληρά την Νέα Δημοκρατία..Μην ακούτε τους δημοσιογράφους.

Οι κάλπες των εκλογών στις 4 Οκτώμβρη αποτέλεσαν ολοκληρωτική καταστροφή για την Νέα Δημοκρατία. ΝΑΙ λέω ολοκληρωτική διότι κατά την γνώμη μου αν αναλογιστούμε οτι: Υπέστη την μεγαλύτερη ήτα στην ιστορία της,οτι παραιτήθηκε ο Κώστας Καραμανλής οπότε πηγαίνει στα σκουπίδια μια ολόκληρη περίοδος 1997-2009 από τότε δηλαδή που εκλέχθηκε πρόεδρος της ΝΔ,οτι μαζί με τον πρόεδρο έφυγαν μερικά πολύ σημαντικά μέλη του κόμματος (σημαντικά για τους νεοδημοκράτες και όχι για εμένα) όπως ο κ. Σουφλιάς και ο Αλογοσκούφης. 

Για τις γνωστές κοροϊδίες της ΝΔ εις βάρος των ΤΕΙ δεν χρειάζεται να αναφερθώ πάλι,τις ξέρετε και τις ξέρω. ]

Όσο για το σχόλιο που έκανα στον τίτλο "μην ακούτε τους δημοσιογράφους" θέλω να πώ οτι δεν αναλύουν καλύτερα τα κανάλια και οι εταιρίες δημοσκοπίσεων τους λόγους που οι ψηφοφόροι καταψήφισαν την Νέα Δημοκρατία. Στο MEGA CHANNEL ο κύριος Νικολακόπουλος αν δεν με απατάει η μνήμη μου είχε αναφέρει οτι η Νέα Δημοκρατία έχασε 700000 ψήφος δηλ. 1 στους 3 παλιούς ψηφοφόρους της. Είμαι σίγουρος οτι από τους 704000 οι 100000-200000 είναι φοιτητές/απόφοιτοι των ΤΕΙ (14-28% των χαμένων ψήφων). 

Οι φοιτητές και οι απόφοιτοι των ΤΕΙ (όπου μερικοί καθηγητές πολυτεχνείων και πανεπιστημίων λένε οτι δεν έχουν παιδεία λ.χ Γρυσπολάκης) δεν έχουν όρεξη να βγούνε έξω και να κάνουν αντάρτικο πόλεως και να σπάσουν την Αθήνα ωστέ να εκδηλώσουν την οργή τους.... ,αλλά λαχταρούσαν την ημέρα που θα πήγαιναν στις κάλπες,και αυτό έκαναν! 

Ας ευχηθώ στο ΠΑΣΟΚ και τον νέο προθυπουργό μας να λύσει όσο το συντομότερο όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουνε τα ΤΕΙ διαφορετικά οτι έπαθε η ΝΔ θα το πάθει και το ΠΑΣΟΚ.