Tuesday 6 October 2009

Ο κόσμος των ΑΤΕΙ τιμώρησε σκληρά την Νέα Δημοκρατία..Μην ακούτε τους δημοσιογράφους.

Οι κάλπες των εκλογών στις 4 Οκτώμβρη αποτέλεσαν ολοκληρωτική καταστροφή για την Νέα Δημοκρατία. ΝΑΙ λέω ολοκληρωτική διότι κατά την γνώμη μου αν αναλογιστούμε οτι: Υπέστη την μεγαλύτερη ήτα στην ιστορία της,οτι παραιτήθηκε ο Κώστας Καραμανλής οπότε πηγαίνει στα σκουπίδια μια ολόκληρη περίοδος 1997-2009 από τότε δηλαδή που εκλέχθηκε πρόεδρος της ΝΔ,οτι μαζί με τον πρόεδρο έφυγαν μερικά πολύ σημαντικά μέλη του κόμματος (σημαντικά για τους νεοδημοκράτες και όχι για εμένα) όπως ο κ. Σουφλιάς και ο Αλογοσκούφης. 

Για τις γνωστές κοροϊδίες της ΝΔ εις βάρος των ΤΕΙ δεν χρειάζεται να αναφερθώ πάλι,τις ξέρετε και τις ξέρω. ]

Όσο για το σχόλιο που έκανα στον τίτλο "μην ακούτε τους δημοσιογράφους" θέλω να πώ οτι δεν αναλύουν καλύτερα τα κανάλια και οι εταιρίες δημοσκοπίσεων τους λόγους που οι ψηφοφόροι καταψήφισαν την Νέα Δημοκρατία. Στο MEGA CHANNEL ο κύριος Νικολακόπουλος αν δεν με απατάει η μνήμη μου είχε αναφέρει οτι η Νέα Δημοκρατία έχασε 700000 ψήφος δηλ. 1 στους 3 παλιούς ψηφοφόρους της. Είμαι σίγουρος οτι από τους 704000 οι 100000-200000 είναι φοιτητές/απόφοιτοι των ΤΕΙ (14-28% των χαμένων ψήφων). 

Οι φοιτητές και οι απόφοιτοι των ΤΕΙ (όπου μερικοί καθηγητές πολυτεχνείων και πανεπιστημίων λένε οτι δεν έχουν παιδεία λ.χ Γρυσπολάκης) δεν έχουν όρεξη να βγούνε έξω και να κάνουν αντάρτικο πόλεως και να σπάσουν την Αθήνα ωστέ να εκδηλώσουν την οργή τους.... ,αλλά λαχταρούσαν την ημέρα που θα πήγαιναν στις κάλπες,και αυτό έκαναν! 

Ας ευχηθώ στο ΠΑΣΟΚ και τον νέο προθυπουργό μας να λύσει όσο το συντομότερο όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουνε τα ΤΕΙ διαφορετικά οτι έπαθε η ΝΔ θα το πάθει και το ΠΑΣΟΚ.

2 comments:

Efi23 said...

Giorgo oxi mono tin nea dimokratia alla ola ta kommata kala tha kanoyme na toys spasoyme kai ta amaksia kai ta spitia kai na toys kapsoyme zontanoys poy tolman kai koroideevoyne ton kosmaki

ΤΗΕΟ24 said...

Κοίτα Efi23, καλά τα λές αν και αυτό τους αξίζει...όμως εμέις δεν είμαστε ζώα για να αντιδρούμε με αυτόν τον τρόπο όπως κανουν μερικοί άλλοι και κρυφά και φανερά, αλλά εμείς των Τ.Ε.Ι...τους τους τα είπαμε αλλίως...καλύτερα και πολιτισμένα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα κιόλας και απο τα αποτελέσματα των εκλογών!. Όμως δεν σταματάμε εκεί θα παλέψουμε δίκαια άμεσα και πολιτισμένα για την δικαίωση μας, και εάν η Νέα Κυβέρνηση δεν θέλει να πάθει τα ίδια με την προηγούμενη Κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές καλό είναι να μας δικαιώσει εδώ και τώρα και να μας αποδόσει τα δίκαια αιτήματα μας και τα επαγγελματικά μας δικαιώματα που Αυτοδίκαια δικαιούμαστε, είμαι πεπεισμένος ότι 26 Ολόκληρα Χρόνια για υπογραφές και κοροϊδία και δεν ξέρω τι άλλο...ήταν και είναι απείρως υπέραρκετά όμως μέχρι εδώ, φτάνει πια και εάν δεν δικαιωθούμε με την Νέα Κυβέρνηση σύντομα, δεν σταματάμε εδώ αλλά προχωράμε για δικάιωση στο Ανώτατο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και γρήγορα μάλιστα.

Δίκαιος Αγωνιστής...Τεχνολόγος Μηχανικός μέχρι την Πληρη Δικαίωση μας.