Tuesday 12 May 2009

Σε ασύληπτο καραγκιοζιλίκι επιδώθηκαν για άλλη μια φορά οι φοιτητικές παρατάξεις ωστέ να ψαρέψουν έστω μια πολυπόθετη ψήφο!!!

Κάθε χρόνο στο ΑΤΕΙ Αθήνας γίνεται το κλασικό προεκλογικό σκηνικό. Επειδή όμως είμαι 4ετής φοιτητής και έχω πολύ καλήτερη εμπειρία και γνώση όσον αφορά για το σύστημα ¨ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ¨ και πολύ αλλαγμένες απόψεις από αυτές που σχημάτισα όταν ήμουν στο 1ο έτος,έχω να πώ τα εξής. Δεν θα αναλύσω τι εστί παράταξη κτλπ. Απλά θα περιγράψω το προεκλογικό κλίμα στη σχολή που πλέον θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ως σκέτο καραγκιοζιλίκι πλέον. 

1. Ναι! Μέσα στις παρατάξεις υπάρχουνε κάποια άτομα (κάπου στο 1-2%) που τρέχουν και νοιάζονται για τα προβλήματα των σχολών και των φοιτητών έναντι μηδενικό ανταλλάγματος και χωρίς να παρακαλάνε για ψήφους.

2. Το ΑΤΕΙ μάς δεν ειναι σχολή αλλά είναι disco. Κάθε παράταξη να έχει τοποθετήσει το δικό της ηχείο στον κεντρικό διάδρομο του ΑΤΕΙ και να το βάζει στο τέρμα,ούτε να περάσουμε από τον διάδρομο δεν έχουμε όρεξη. Το πάτωμα του διαδρόμου τρέμει από τα μπάσα των ηχείων.... περνάμε από τον διάδρομο και δεν μπορούμε να μηλήσουμε στον φίλο μας.... Και πίσω από τα ηχεία να βλέπεις συνέχεια τα κλασικά παιδάκια της κάθε παράταξης να κοιτάνε.... Άραγε πώς αντέχουνε τόσες ώρες πίσω από τα ηχεία? Δεν βαρέθηκαν? Δεν τους έσπασε το τύμπανο από το αυτί τους? Και στο κάτω κάτω δεν σκέφτηκαν οτι με το ακούμε εμείς 4 διαφορετικές μουσικές από κάθε ηχείο απλά μπερδευόμαστε και μας σπάει τα νεύρα. Θέλετε μουσική? Βάλτε έναν δίσκο και όχι τέσσερεις! Αλλά αυτοί..... πέρα βρέχει.

3. Για πολλωστή φορά όπως πάντα εδώ και δεκαετίες συνεχίστηκε ο ανελέητος αφισοπόλεμος μεταξύ παρατάξεων. Η Π.Κ.Σ πρώτη όπως πάντα κατέλαβε όλους σχεδόν τους τοίχους του ιδρύματος γεμίζοντάς τους με αφίσες ΠΚΣ/ΚΝΕ..... Μα καλά κύριοι δεν βλέπετε πως οτι και να κάνετε 3οι θα βγήτε στις εκλογές? Τι το παλεύετε το θέμα? Όσοι τοίχοι μείνουν ελεύθεροι δυσηχώς δεν θα γλιτώσουν. Θα έρθει η σειρά της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ να τους γεμίσει με τις αφίσες της. Μετά έρχεται η ΠΑΣΠ και οι άλλες παρατάξεις να κολλήσουν τις αφίσες τους πάνω στις άλλες των ΠΚΣ & ΔΑΠ ή να σκίσουν μερικές αρκεί να μην τους βλέπουνε άλλοι. Και τέλος οι κακομοίρες οι καθαρίστριες να μαζεύουνε τα σπασμένα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!! Σπαταλάτε τοσο χαρτί και κόβονται εκατοντάδες δέντρα για τις κολοαφίσες σας και μετά γεμίζουνε οι κάδοι με σκουπίδια και σακούλες, για μια κολοψήφο στις εκλογές μήπως και ανεβάσετε τα ποσοστά σας! Και ειδικά αυτή η ΠΚΣ το έχει παρακάνει το πράγμα. Κολάει αφήσες όπου βρεί,μάλιστα πέρσι θυμόμουν οτι κόλησαν αφίσες σε παρατημένα ντουλάπια σε δέντρα έξω και σε ένα αμάξι. Όλοι οι διάδρομοι του ΤΕΙ μας βρωμάνε από φοτοτυπιμένο χαρτί και μελάνι! ΑΙΣΧΟΣ!! 

4. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για άλλη μια φορά έκανε την τεράστια διαφορά! Κάλεσε τον Τσαλίκη στη σχολή για να τραγουδίσει! Δηλαδή τώρα θα ψηφίσουμε ΔΑΠ επειδή ήρθε ο τσαλίκης στο ΤΕΙ ε???? Είμαστε super. Θα ψηφίσουμε ΔΑΠ επειδή έκλεισε εκδρομή στην Μύκονο με φθηνή τιμή εεεε?? Πολύ ωραία. Πάμε εκλογές αύριο.

Τελικά διαπίστωσα το ασύλιπτο καραγκιοζιλίκι και σημείο που έφθασαν οι παρατάξεις για να πάρουνε ψήφους και να ανεβάσουν τα ποσοστά τους. Έχει αποδειχθεί πλέον οτι το σύνολο των Ελλήνων φοιτητών είναι χαζοί. Θα ψηφίσουμε την χ,ψ.ω παράταξη επειδή γέμισε το ΤΕΙ με αφίσες,επειδή μας έκλεισε διακοπές και είσοδο σε βαρελάδικα και club με φθηνή τιμή. 

Οι ελληνικές σχολές μια ζωή στον πάτο θα είναι ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ- ΤΕΛΟΣ. 

+Οτι δεν πάει κανείς να βγάλει τις αφίσες αλλά θα τις μαζέψουν οι καθαρίστριες που δεν τις σκέφτετε κανένας. 

10 comments:

kleiw said...

malakies!

xristos said...

ego simfono me ton fititi, kala ta lei .i adynamia tou xaraktira tous symplironete apo thn mousikh ton hxion ...... eee kleiw?

φωτεινη said...

οι παρατάξεις είναι ολες σκατά σαν τα μούτρα των παραταξιακων κοματοσκυλων και των βολεμενων,φωτια στις παραταξεις.

kleiw said...

PROSEXE POS MILAS GIA TIN FOITITIKI PARATAKSI TIS DAPNDFK, AN DEN ITAN H DAP DEN THA EIXATE SYNEXISI TIN SXOLH THA ITAN OLA KATESTRAMENA EDO. ANTE MHN TA PARW KAI MHN KSANA AKOUSO KATI APO ESENA GIA TIN KOINOTITA TIS DAP GIATI MOU ENE POLU EFKOLO NA BRO POY MENIS KAI NA ERTHO NA SE KSEMALIASO.

Anonymous said...

giati kleio tora ti einai? esy eisai ikanopoiimeni me tin katastasi pou epikratei sto tmima? autoi pou einai stis parataxeis koitane na voleytoune i koroidevoun ton eyto tous nomizontas oti kati kanoun kai oti mesa apo auto kati tha kerdisoun!dn exo kati me esena i tin dap alla, me ton tropo pou leitourgoun oles oi parataxeis kai to pos vlepoun tis sxoles....

Anonymous said...

simfono apolita me to arxiko post. pes ta xrisostome mpas kai arxisei o foititis na ksipna giati odeuoume apo to kako sto xeirotero

ΕΓΩ said...

Συμφωνώ με την δημοσίευση. Δεν έχουμε ανάγκη απο "καθοδηγητές".
Και προς την τσούπρα με το όνομα "Κλειώ", ξέρεις τι λέγανε "τα παλιά τα χρόνια" οι φιλοχουντικοί ε? "Αν δεν ήταν ο παπαδόπουλος δεν θα είχατε χέστρες στα χωριά σας".

Βέβαια δεν ήξεραν τι απολαυστικό είναι να χέζεις σε ένα χωράφι, κάτω από ένα δέντρο.

Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε, και να μην νομίζουν μερικοί (οι παρατάξεις βεβαίως βεβαίως..) οτι τους έχουμε ανάγκη.

Τι απειλές σου κράτατες για αλλού. Και πες στην "ΔΑΠ" οτι δεν κάνουν και τόσο καλή δουλειά. Καταρχήν δεν ξέρεις να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες ;)

Αντε γιατι νευρίασα τώρα και μου είναι πολύ εύκολο να σου αποδείξω οτι είσαι πνευματικά ανάπηρη. Σε αντίθεση με σένα που το πολύ πολύ να μας βγάλεις καμια τούφα, ή να φωνάξεις πορτιέριδες τραμπούκους να μας κάνουν "ντα".

Τράβα τώρα σε καμια Μύκονο να χαλαρώσεις, γιατί οι δυο σειρές που σου έγραψα θα σου έπεσαν "βαριές".

ΟΥΣΤ

ΕΓΩ said...

Πάλι "ΕΓΩ"...

Ξέχασα να σε ρωτήσω... είναι καλός ο μισθός?

Γέλασα πολύ με το "Αν δεν ηταν η ΔΑΠ δεν θα είχατε συνεχίσει τη σχολη". Σοβαρά τωρα, τα πιστεύεις αυτά που λες? Όσο το σκέφτομαι τοσο πιο πολύ γελάω, και.... εκνευρίζομαι!

Δεν έχετε κάνει ΤΙΠΟΤΑ για την σχολή. Ούτε "εσείς" ούτε οι "άλλοι". Είστε η αρρώστια των σχολών. Καρκινώματα.

Εκτός βέβαια, αν θεωρείς οτι το να κανονίζεις μια εκδρομή με τσουλες στην Μύκονο είναι η αιτία για να συνεχίζουμε τις σπουδές μας!

Και ξαναρωτάω.. Πόσα παίρνεις για να τα λες αυτά?

ΕΛΕΟΣ
Πάντα φιλικά ;) (όσο το δυνατόν περισσότερο)

Anonymous said...

KLEIO ANTE XESOU MORI PATSABOUARA.

Anonymous said...

Το πρόβλημα των σχολών γενικά, αλλά και συγκεκρημένα των σχολών των ΤΕΙ είναι οι ίδιες οι σχολές. Ενοώντας ότι λειτουργούν στον αντίποδα των αντίστοιχων πολυτεχνειακών, όχι για να καλύψουν μια οργανομένη αγορά που μας χωράει όλους, αλλά για μικροπολιτικούς σκοπούς, που εξυπηρετούν όλο το πολιτικοοικονομικό σύστημα. Μην ξεχνάτε ότι πόλης που φιλοξενούν ΤΕΙ, βασίζουν κατά πολύ την οικονομοία τους στους φοιτητές. Η οργάνωση των φοιτητών λοιπόν είναι απαραίτητη. Όχι βέβαια με την μορφή των άμεσα συνδεδεμέων με τα κόματα παρατάξεων, αλλά με μια διάθεση αυτοοργάνωσης. Κάτι που είναι δύσκολο γιατί αυτό προϊποθέτει μια γενικότερη πολιτική και υπεύφθυνη στάση απέναντι στη κοινωνία. "Πολιτική και όχι πολιτικοποιημένη". Συγχαρητήρια στον συνάδελφο