Friday 6 April 2012

Επιλέχθηκαν οι τεχνικοί σύμβουλοι του σχεδίου "Ήλιος"

Στην επιλογή τεχνικών συμβούλων για την υλοποίηση του προγράμματος «Ήλιος» προχώρησε η Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων.

Συγκεκριμένα αποφάσισε:

1. Σχετικά με την υλοποίηση του προγράμματος «ΗΛΙΟΣ», την ανάθεση του έργου του τεχνικού συμβούλου στις εταιρίες FICHTNER -KANTOR – CRES – NTUA από κοινού, υπό την αίρεση της επιτυχούς κατάληξης των διαπραγματεύσεων με τους εν λόγω συμβούλους για τη σχετική σύμβαση που θα υπογράψουν με το Δημόσιο.

2. Την εξουσιοδότηση προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, να διαπραγματευθούν και να καθορίσουν τους όρους της σύμβασης με τους ανωτέρω συμβούλους, καθώς και να την υπογράψουν για λογαριασμό του Δημοσίου.

3. Τη σύσταση Επιτροπής Παρακολούθησης και Έγκρισης Πληρωμών για τις ανωτέρω παρεχόμενες υπηρεσίες, αποτελούμενης από έναν εκπρόσωπο της Ειδικής Γραμματείας Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών, έναν εκπρόσωπο της 25ης Διεύθυνσης του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και έναν εκπρόσωπο του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής.

Η Ειδική Γραμματεία Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών να ορίσει ένα γραμματέα -μη μέλος της Επιτροπής και να επιμεληθεί τη σύστασή της.

http://www.neaenergia.gr/index.php/eidiseis/fotoboltaika/epilexthikan-oi-texnikoi-simbouloi-tou-sxediou-ilios.html

No comments: