Wednesday 4 April 2012

Στα δικαστήρια ο Δήμος Τριφυλίας κατά των Energa-Hellas Power

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο Δήμος Τριφυλίας κατά των ιδιωτικών εταιρειών παροχής ηλεκτρικής ενέργειας «Hellas Power» και «Energa», ύστερα από απόφασητης οικονομικής επιτροπής, η οποία εξουσιοδότησε δικηγόρο, που θα καταθέσει αγωγή κατά των δύο εταιρειών γιατί ενώ έχουν εισπράξει συνολικά 22.000 ευρώ ως δημοτικά τέλη από τους πελάτες τους δεν τα αποδίδουν στο δήμο.

Αναλυτικότερα, αποφασίστηκε να κατατεθούν μηνύσεις κατά των εταιρειών:

· «ΚΕΝΤΩΡ ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε.» με το διακριτικό τίτλο «ENERGA», όπως νομίμως εκπροσωπείται, για υπεξαίρεση και απάτη κατά του Δήμου Τριφυλίας.

· «ΚΕΝΤΩΡ ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε.» με το διακριτικό τίτλο «ENERGA», όπως νομίμως εκπροσωπείται, σχετικά με την εξέλιξη της σύμβασης ανάθεσης έργου που είχε συναφθεί μεταξύ της ως άνω εταιρείας και του Δήμου Τριφυλίας.

· «ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Κ΄ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» με το διακριτικό τίτλο «HELLAS POWER A.E.», όπως νομίμως εκπροσωπείται, για υπεξαίρεση και απάτη κατά του Δήμου Τριφυλίας.

· «ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Κ΄ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» με το διακριτικό τίτλο «HELLAS POWER A.E.», όπως νομίμως εκπροσωπείται, σχετικά με την εξέλιξη της σύμβασης ανάθεσης έργου που είχε συναφθεί μεταξύ της ως άνω εταιρείας και του Δήμου Τριφυλίας.

http://www.energia.gr/article.asp?art_id=56569

No comments: