Wednesday 18 April 2012

Συμφωνία Neon Energy - KACO new energy για φωτοβολταϊκούς μετατροπείς 50 ΜW

Η Neon Energy, μία από τις σημαντικότερες πολυεθνικές εταιρίες του κλάδου των φωτοβολταϊκών, επέλεξε την KACO new energy ως αποκλειστικό προμηθευτή φωβολταϊκών μετατροπέων. Η Neon Energy υλοποιεί φωτοβολταϊκά πάρκα στην Ελλάδα καθώς και στη Γερμανία, την Ιταλία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο. Οι δύο εταιρίες συναντήθηκαν και υπέγραψαν το σχετικό μνημόνιο συνεργασίας κατά την έκθεση ECOTEC τον Μάρτιο στην Αθήνα. Η συμφωνία προβλέπει την προμήθεια μετατροπέων συνολικής ισχύος 50 μεγαβάτ για το έτος 2012.

Στα πλαίσια της παροχής υπηρεσιών EPC Contractor η Neon Energy εκπονεί, εγκαθιστά και χρηματοδοτεί φωτοβολταϊκές μονάδες στην Γερμανία, την Ιταλία, την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Κύπρο. «Εξασφαλίσαμε την προμήθεια 50 μεγαβάτ μετατροπέων Powador, διότι είμαστε πολύ αισιόδοξοι σχετικά με την εξέλιξη της ηλιακής ενέργειας στην Ελλάδα και γιατί η αξιοπιστία των προϊόντων και της υποστήριξης της KACO new energy μας έπεισε», εξηγεί ο Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, Πρόεδρος της Neon Energy. Η γερμανική εταιρεία KACO new energy διαθέτει ήδη από το 2006 υποκατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης και διατηρεί ένα άρτια ανεπτυγμένο δίκτυο πωλήσεων και υποστήριξης στην Ελλάδα. «Οι μετατροπείς μας Powador 39.0 TL3 είναι πολύ ευέλικτοι στη χρήση τους και απόλυτα αξιόπιστοι στη λειτουργία τους. Γι’ αυτό είναι ιδανικοί για τον τύπο έργων που ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο της Neon Energy», λέει ο Μάνος Χατζηδάκης, διευθυντής του υποκαταστήματος της KACO new energy στο Ηράκλειο. Η Neon Energy υλοποιεί εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών σταθμών εύρους από 100 kW έως και πολλά MW.

Σχετικά με τη Neon Energy

Η Neon Energy είναι μία από τις σημαντικότερες πολυεθνικές εταιρείες του χώρου με παρουσία στη Γερμανία, την Ιταλία, την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Κύπρο και παρέχει υπηρεσίες Business Development και EPC Contracting καθώς και χρηματοδοτικά προγράμματα για την πραγματοποίηση έργων. Η εταιρεία προσφέρει λύσεις για φωτοβολταϊκά συστήματα σε πάρκα, σε επαγγελματικές στέγες καθώς και σε οικιακές στέγες, βασιζόμενη στην υψηλής ποιότητας φωτοβολταϊκή τεχνολογία που εφαρμόζει. Η εταιρεία προτείνει, μελετά και κατασκευάζει υψηλής ποιότητας φωτοβολταϊκά συστήματα στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό με την επέκτασή της στην Γερμανία, στην Ιταλία, στη Βουλγαρία και στην Κύπρο. Σήμερα, η Νeon Εnergy διαθέτει έργα πάνω από 80 MW σε φωτοβολταϊκά πάρκα, 11,9 MW σε επαγγελματικές στέγες και 1,78 MW σε οικιακές στέγες, των οποίων η εγκατάσταση έχει ήδη ολοκληρωθεί η βρίσκεται σε εξέλιξη.

http://www.energypress.gr/news/Symfwnia-Neon-Energy-KACO-new-energy-gia-fwtoboltaikoys-metatropeis-50-MW

No comments: