Wednesday 30 June 2010

20 ημέρες καθυστέρησης η συνεδρίαση ΣΑΠΕ-ΣΑΤΕ για τα ΠΔ των επαγγελματικών δικαιωμάτων των ΤΕΙ.

Ο υφυπουργός κ. Πανάρετος στο blog του έβγαλε την εξής ανακοίνωση:

Η κοινή συνεδρίαση ΣΑΠΕ-ΣΑΤΕ που θα ασχοληθεί με τα σχέδια των ΠΔ για τα επαγγελματικά δικαιώματα θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου.
Η αναβολή ολίγων ημερών σχετικά με το χρονοδιάγραμμα που είχε ανακοινωθεί οφείλεται στην καθυστέρηση ολοκλήρωσης των διαδικασιών των πανελληνίων εξετάσεων.



Πηγή: http://panaretos.blogspot.com/2010/06/blog-post_28.html


Η συγκεκριμένη ανακοίνωση μας πάει 20 ημέρες μπροστά εκτός του προκαθορισμένου χρονοδιαγράμματος που ανακοινώθηκε καθώς αυτό προέβλεπε την συνεδρίαση ΣΑΠΕ-ΣΑΤΕ στο τέλος Ιουνίου. Η κύρια αιτία λέει ο υφυπουργός είναι το θέμα με τις πανελλήνιες εξετάσεις (η απεργία των βαθμολογητών προφανώς). Πάντος μου κάνει εντύπωση πως αυτό το θέμα το διαχειριίστηκε ο υφυπουργός και όχι η υπουργός παιδείας. Κάτι μου βρωμάει οτι τελικά όλες τις δουλειές τις κάνει ο υφυπουργός ενώ η υπουργός δεν κάνει τίποτα. Και αυτό σημαίνει οτι θα έχουμε και άλλες καθυστερίσεις όπως π.χ τον Αύγουστο που είναι η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής των ΑΕΙ και των ΤΕΙ,τότε θα μας πεί ο υφυπουργός οτι η διαδικασία βγαίνει 1-2εβδομάδες εκτός χρονοδιαγράμματος επειδή ήτανε πάλι η πανελλήνιες. Άντε να δούμε τελικά τι θα γίνει με αυτά τα ΠΔ......

No comments: