Tuesday 16 November 2010

Το άκυρο που φάγαμε από την Νομαρχία για την έκδοση άδειας άσκησης επαγγέλματος.

Το πλέον πολυσυζητημένο θέμα για το αν τελικά οι απόφοιτοι του τμήματος Ενεργειακής Τεχνολογίας θα μπορούσαν να εγγραφούν στα μητρώα των υπομηχανικών στις νομαρχίες έληξε άδοξα.

Μετά από επίσκεψη αποφοίτων του τμήματος στις υπηρισίες των νομαρχιών στην Αττική οι υπάλληλοι αρνήθηκαν να μας εγγράψουν και μας έδειξαν και την εγκύκλιο του παλαιού ΥΠ.ΑΝ. Η εγκύκλιος αναφέρει ουσιαστικά οτι ο απόφοιτος τμήματος Ενεργειακής Τεχνολογίας δεν μπορεί να είναι ισάξιος με των μηχανολόγο μηχανικό ΤΕ ή ηλεκτρολόγο μηχανικό ΤΕ όπως ίσχυε παλαιότερα.

Τα κολπάκια της πρώϊν κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας που 2 εβδομάδες πριν την ορκομωσία έκανε το θαύμα της και μας απέκλισε δεν θα τα ξεχάσουμε ποτέ.

Αυτά να τα θυμόμαστε όλοι για να ξέρουμε οτι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα ρίξουμε μαύρο στην Νέα Δημοκρατία εφόσον δεν ζητήσει συγνώμη για όλα ο πρώϊν προθυπουργός μας ο κωστάκης.

Εν το μεταξύ καμία εξέληξη δεν υπάρχει ακόμα με τα νέα Π.Δ που προέκυψαν μετά από τις διαβουλεύσεις του κ. Πανάρετου. Το μόνο γνωστό είναι οτι υπογράφτηκαν τα επαγγελματικά δικαιώματα των ναυπηγών μηχανικών ΤΕ. Αυτό για να ξέρουμε και τη στάση θα τηρήσουμε απέναντι στο ΠΑΣΟΚ.

No comments: