Friday 18 February 2011

Ίσως ένα από τα ποιό κομπλεξικά σχόλια ατόμου σε blog που στρέφεται κατά των φοιτητών. Τσ σχόλια δικά σας......

Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011
Περί παραπόνων των φοιτητών για τη σίτιση

Τελειώσαμε με τη καραμέλα του δηθεν: "Δεν ειναι ολοι οι φοιτητές πιασμένοι με τα κομματικά κλπ, οι φοιτητες πρεπει να εχουν δωρεάν παιδεία κλπ (για να μπορείτε να καταστρεφετε αυτη τη δωρεαν περιουσια του πανεπιστημιου πιο ευκολα μηπως;, οτι οι φοιτητες ειναι λαμπρα μυαλα και εξαιτιας των ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ τους προσοντων μπηκαν σε καποιο πανεπιστημιο κλπ κλπ κλπ".

(Σε απαντηση προς τους "θιγμενους" πρωην και νυν "φοιτητες", http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_1726.html που διακρινουν χολη και εμπαθεια)

Τελειωσε γιατι πολυ απλα ο κοσμος βλεπει πια την αληθεια που χρονια οι "φοιτητικες" παραταξεις, οι κομματικες πανεπιστημιακες παραταξεις και οι διαπλεκομενοι καθηγηταρες και πρυτανεις σας, επιμελως προσπαθουσαν και ακομη προσπαθουν να κρυψουν κατω απο το χαλακι του δηθεν πανεπιστημιακου ασυλου, του δηθεν του ιερου της ανωτατης εκπαιδευσης, της δηθεν πανεπιστημιακης αυτοτελειας κλπ κλπ.
Βλεπει ο κοσμος σε τι κατασταση ΑΕΙ κ ΤΕΙ εχει η χωρα (βαμενοι τοιχοι, τριτοκοσμικες τουαλετες, κατεστραμενες αιθουσες διδασκαλιας, ανυπαρκτο διδακτικο και διοικητικο προσωπικο και πολα αλλα).
Και εσεις λοιπον προσπαθειτε να μας πεισετε οτι μεσα σε ολο αυτο το περιβαλλον της παρηκμασμενης δηθεν δωρεαν παιδειας, τον καταστροφεων της παναπιστμιακης δημοσιας περιουσιας, του καψιματος ελληνικων σημαιων, της ανυπαρκτης επιστημονικοτητας και μεταδοτικοτητας γνωσεων, της πρυτανικης και καθηγητικης διαπλοκης με τις αναθεσεις, τις προσληψεις και την διαχειρηση των χρηματων, μεσα σε ολον αυτον τον κυκαιωνα αυθαιρεσιων και παρανομιων,οτι ΕΣΕΙΣ ειχατε καποια προσοντα για να σπουδασετε;;; Και αντε και μπηκατε, ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ θα βγει! τε επιστημονες;;;;;;;;
Ας σοβαρευτουμε επιτελους και ας λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Αλλα επειδη ειστε αξιοι συνεχιστες του "δηθεν" και του "τιποτα" που διακατεχει διαχρονικα την τυπικη ελληνουλικη συμπεριφορα, δεν βλεπετε το ΠΡΟΦΑΝΕΣ!
Αλλα και το τραγικοτερο: διαστρεβλωνετε και την πραγματικοτητα!
Οσο αφορα τα δηθεν προσοντα σας και την αγωνια σας να υπερασπιστειτε τον δηθεν επιστημονικο μανδυα που σας περιβαλει :
1) Ειμαστε στρατιωτικοι Παραγωγικης Σχολης. Προσοντα; Σας παραπεμπουμε στα: Συνταγμα, Ορκο, και στις υφισταμενες διαταγες περι προσωντων στρατιωτικου προσωπικου (ηθος, πιστη, ηγεσια, διοικητικη, διαχειρηση ανθρωπινου δυναμικου, επιστημες, τεχνολογια κλπ κλπ κλπ, που δεν ειστε αρμοδιοι και δεν προβλεπετε να γνωριζετε λογω στρατιωτικου απορρητου)
2) Ομως ειμαστε και πτυχιουχοι πολιτικων ΑΕΙ καθως και μεταπτυχιουχοι και με διδακτορικα και μαστερ. Ειμαστε πραγματικοι επιστημονες. Ολα αυτα παραλληλα με το λειτουργημα μας μεσα στον ελαχιστο χρονο που ειχαμε!!!
3) Αρα εχουμε μπει σε ΑΕΙ ΤΕΙ και ξερουμε τι επικρατει εκει μεσα. Τα περιγραψαμε πιο πανω και στο προηγουμενο μηνυμα μας.
4) Για την ταμπακιερα τιποτα...
Το οτι η πορεια σας ειναι γνωστη και κατακριτεα απο τους παντες, δεν μιλαει κανεις σας ε;;

Λοιπον τερμα τα ψεματα με τις δηθεν αγωνιες σας και τις δηθεν αναγκες σας.. Υπαρχουν ανθρωποι και εργαζομενοι που δεν σπουδαζουν και δεν σπουδασαν μεχρι τα 28 οπως εσεις (και οι πολιτικοι και το καθε καμμενο τυπακι) και εχουν οικογενειες, και ερχεστε εσεις να μας το παιξετε θιγμενοι και ζητατε και τα ρεστα που κοπροσκυλιαζετε μια ζωη;
Και για του λογου το αληθες, παραθετουμε εν συντομια τη πορεια των "φοιτητων" της χωρας:
1) Μπαινουν σε ΑΕΙ κ ΤΕΙ με 6,7 με αριστα το 20 (!!) (και φυσικα μορια πολυ χαμηλοτερα απο αυτα των Στρατιωτικων Σχολων), δηλαδη μπαινουν εκει μεσα ΣΚΡΑΠΕΣ! Παιδακια του τιποτα και της δηθενομαγκιας του σχολειου, που περιμενουν πως και πως να πανε σε καμια Αθηνα και Θεσ/νικη μπας και κρυψουν επιτελους τα Playboy...
2) "Σπουδαζουν" 4,5,6,7 χρονια!!!!!!!. Στη πραγματικοτητα δεν σπουδαζουν αλλα:
α) επιδιδονται σε καταληψεις, καταστρεφουν την δημοσια πανεπιστημιακη περιουσια, ασχολουνται με τη ΠΑΣΠ, ΔΑΠ- ΝΔΦΚ, ΠΣΚ, ΕΑΑΚ, ΑΕ, ΦΟΣ κλπ που ειναι τα κομματα σε μικρογραφια για να ελεγχουν τα πανεπιστημια, βγαινουν σε πορειες σπαζοντας καταστηματα και αυτοκινητα, διαλυουν τα πανεπιστημιακα κτηρια (βλεπε "Μακεδονια", Αριστοτελειο και ΑΣΟΕ, και Πολυτεχνειο) κλπ κλπ.
β) δεν πατανε στα μαθηματα αφου ξενυχτανε καθημερινως και τα πρωινα ειναι στις καφετεριες της Αριστοτελους και της πρωτευουσας, χαζολογοντας με γκομενιτσες.
3) Αφου πιανονται με τα κοματικα αποφασιζουν να τελειωσουν τις σπουδες τους (χα!) και να "προσφερουν" στη χωρα, οχι σαν επιστημονες αλλα σαν επιδοξοι πολιτικοι!!!
Παραδειγματα απειρα και φυσικα σας παραπεμπω στα αντιστοιχα βιογραφικα τους που ειναι ηδη αναρτημενα στο διαδυκτιο (των πολιτικων δηλαδη).
4) Ειτε γινονται λοιπον πολιτικοι (δηλαδη λαμογια, κλεφτες και ανικανοι) ειτε βολοδερνουν απο εδω και απο εκει σαν την αδικη καταρα, ψαχνοντας για δουλεια!
Αλλα πως να βρεις δουλεια με τετοια ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΤΕ;; Και τι προσοντα!! Καταστροφεας, δηθεν ιδεαλιστης, δηθεν κουλτουριαρης, δηθεν μαρξιστης, δηθεν δημοκρατης, δηθεν κομουνιστης, δηθεν φιλελευθερος, δηθεν σοσιαλιστης, δηθεν, δηθεν, δηθεν, αλλα απο επιστημη τιποτα!!
Δεν πειραζει αφου θα βολευτειτε σε καποιο κομμα και θα αρχισετε να κανετε ταξιδακια αναψυχης με τον προεδρο για το καλο του τοπου!!!
5) Αφου γλυτωσουμε απο τους αχρηστους που δεν θα μπορουν να βρουν δουλεια (αφου θα φυγουν μεταναστες, ή θα μας σερβιρουν καφεδακι σαν σερβοτοροι), αλλα θα κλαιμε τα λεφτα μας που δωσαμε για να σπουδασουν, να κοιμουνται στις εστιες και να τρωνε, να σιτιζονται και να γινουν επιστημονες, μετα θα εχουμε να αντιμετωπισουμε ΟΛΟΥΣ αυτους τους υπολοιπους δηθεν που θα βαλθουν να μας "βοηθησουν" μεσα απο την πολιτικη!!
Και να τα νομοθετηματα, να η χαραξη εξωτερικης πολιτικης, να οι νομοι, να, να, να, να...
Αυτοι που δεν θα εχουν δουλεψει ποτε στη ζωη τους, που ηταν αιωνιοι φοιτητες και φοιτητριουλες, που κοπροσκυλιαζαν στη παραλιακη της Θεσσαλονικης και στις καφατεριες της Αθηνας, που εσπαζαν και κατεστρεφαν τα παντα στο διαβα τους, ΑΥΤΟΙ, θα βγαινουν αυριο μεθαυριο να νομοθετουν για ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, για το ποτε θα παρουμε συνταξη, το ποσα χρονια θα δουλευουμε, το αν θα καπιζουμε ή οχι, για το αν θα πληρωνουμε διοδια η οχι κλπ κλπ!!!!!!!!!!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ!!!
ΑΥΤΟΙ που σημερα νομιζουν οτι τους εχουμε και υποχρεωση!!!
Αγαπητοι:
1) Μπερδευεστε. Δεν σας εχει ο κοσμος υποχρεωση. Εσεις του εχετε γιατι του χρωστατε πρωτα απο ολα χρηματα. Και επισης τον κοροιδεψατε και αυτον και το κρατος που επενδυσε και επενδυει πανω σας για να γινετε επιστημονες και να προσφερετε λυσεις στα προβληματα της χωρας. Που ειναι οι λυσεις σας κυριοι επιστημονες; Που ειστε εσεις;;;;;
Για να τελειωνουμε με αυτο το αστειο γιατι παρατραβηξε.
1) Ουτε προσοντα ειχατε, ουτε εχετε, ουτε λυσεις εχετε ουτε τιποτα. Για να αποκτησετε ολα αυτα θα πρεπει πανω απο ολα να ΣΠΟΥΔΑΣΕΤΕ. Και οπως αποδειξαμε εσεις ουτε σπουδαζατε, ουτε σπουδασατε. Απλα συνεχιζετε να σπαταλατε το πολυτιμο χρημα του κρατους.
2) Τα προσοντα των στρατιωτικων των παραγωγικων σχολων, ειναι ανουσιο να τα παραθεσουμε, αφου ουτε θα τα κατανοησετε, ουτε θα τα εκτιμισετε. Εσεις εκτιματε ολα τα αναποδα. Θεωρειτε την αυθαδεια και την αγενει ως μαγκια. Και την ευγενια, το ηθος, τη νομιμοφροσυνη, και τη φιλοπατρια ως ελλατωμα. Εχετε αναγαγει το φυσιολογικο σε παρατερο και το παρατερο σε φυσιολογικο...
Ειστε αξιοι διαστρεβλωτες των προκατοχων σας... (βλεπε ολη τη κουστωδια πολιτικων τα τελευταια 40 χρονια).
3) Τα υπολοιπα περι νοητικης καταστασης κλπ, ειναι "να ειχαμε να λεγαμε..."
Ενας στρατιωτικος, ο Στρατος και τα στελεχη του δεν εχουν να αποδειξουν τιποτα και σε κανεναν. Οτι ηταν να αποδειξει το εχει κανει και εχει καταγραφει στην ιστορια και γραφεται καθημερινα.
Αντιθετως εσεις εχετε να αποδειξετε παρα πολλα και απο εκει βγαινει αυτη η "αναγκη" σας να "απαντατε" δηθεν σε ολα αυτα που σας καταλογιζουν: Την ενοχη. Ειστε ενοχοι για την αχρηστηλα σας και το ξερετε πολυ καλα.
Ολα τα υπολοιπα ειναι λογια του αερα.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_6549.html 

No comments: