Tuesday 16 February 2010

Το πρώτο αυτοδύναμο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών από το τμήμα Διοίκησης & Διαχείρησης έργων του ΤΕΙ Λάρισας.

Πηγή: http://media2.feed.gr/pegasus/Multimedia/pdf/ethnos/2010/02/16/ETH_1602_019_CMYK.pdf

Πρόκειτε για το ΠΜΣ "Διοίκηση και διαχείρηση έργων και προγραμμάτων" του ΤΕΙ Λάρισας και θα το διοργανώσει το τμήμα διοίκησης και διαχείρησης έργων. Τον Μάιο θα δημοσιευτεί η προκύρηξη για την διεξαγωγή του ΠΜΣ σε ΦΕΚ ενώ τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει κανονικά. Την έγκριση για την διοργάνωση ΠΜΣ την πήρε το ΤΕΙ Λάρισας μετά από εσωτερική αλλά και εξωτερική αξιολόγιση που ζήτησε.

Αυτό για να μάθουν τα λαμόγια του ΤΕΕ και τα κοπρόσκυλα συνδικαλισταράδες όπως της ΕΜΔΗΔΑΣ να λένε οτι τα ΤΕΙ έχουνε μούφα μεταπτυχιακά. Κάντε αίτηση στο ΤΕΙ Λάρισας για το μεταπτυχιακό να δούμε πόσοι από εσάς θα γίνετε δεκτοί με την μαϊμού προϋπηρεσία στο δημόσιο.

8 comments:

Διπλωματούχος Μηχανικός said...

Ακόμα ένα μαϊμού μεταπτυχιακό όπως αυτά του ΤΕΙ αθήνας και πειραιά. Όποιος από ΤΕΙ επιπλέον μόρια για ΑΣΕΠ ας δώσει 45 μαθήματα στο ΕΜΠ και μετά να παρακολουθήσει τα ΠΜΣ που είναι αξιόλογα,τα μεταπτυχιακά σε σύμπραξη με πανεπιστήμια της πλάκας και αγγλικα polytechnics δεν μετράνε πλέον. Θα έπρεπε να ντρέποντε που ένα τμήμα που χρειάζεσαι μέσο όρο 8 στις πανελλήνιες να κάνει μεταπτυχιακό,κανένας απόφοιτος πανεπιστημίου δεν πρόκειται να πάει εκεί.

energeiakos said...

Ε εσύ μην πας να το κάνεις. Και τι σχέση έχει ο βαθμός με τον οποίο μπήκε κάποιος σε ένα τμήμα με το ότι κάνει μεταπτυχιακό αυτό το τμήμα ????

energeiakos said...

Εγώ είμαι στο τμήμα Ενεργειακής Τεχνολογίας στο 3ο έτος(στ' εξάμηνο). Και μετά άν έχω καλή βαθμολογία και τα χρήματα θα κάνω το μεταπτυχιακό Master in Energy. Εσύ κάτσε να σκέφτεσαι ακόμα τις πανελλήνιες....
Έτσι δεν θα γίνεις ποτέ μηχανικός

Anonymous said...

Πω ρε ο ΔΜ πρέπει να είναι πολύ βλάκας.... Ρε από τις πολλές καρπαζιές δεν ξέρεις τι λές έτσι ? Την παλεύεις καθόλου ?

Διπλωματούχος Μηχανικός said...

Τα ΤΕΙ θέλουνε να ξεκινήσουν αυτόνομα μεταπτυχιακά για να πάνε φοιτητές πανεπιστημίων σε αυτά και μετά να λένε οτι τα ΤΕΙ πρέπει να πάρουνε επαγγελματικά δικαιώματα,δεν έχει ούτε δικαιώματα ούτε μελέτες ούτε τίποτα,μια ζωή απόφοιτοι τεχνικής σχολής θα είσαστε.

EnergyTechnology said...

Διπλωματούχος Μηχανικός εσύ είσαι που γράφεις και στο blog του ΑΤΕΙ συκοφαντίες για το ΤΕΙ Λάρισας. Δεν ξέρω αμα γράφεις από μόνος σου ή σου έχει δώσει εντολές του ΤΕΕ.

Συνεχίζεις για πολλοστή φορά να θεωρείς οτι η επίτευξη υψηλής βάσης στις πανελλήνιες σου δίνει βαθμό ανωτερότητας για όλο το υπόλοιπο μέλλον έναντι άλλων ατόμων.

Όσο για αυτά που γράφεις τώρα: Λές οτι το μεταπτυχιακό είναι μούφα. Απλά ζηλεύεις που δεν θα έχουνε τέτοια μεταπτυχιακά στο ΕΜΠ,γιατί εκεί πέρα καθώς και στα άλλα πανεπιστήμια δεν ξέρουνε τι σημαίνει διασφάλιση ποιότητας. Μη σου πώ οτι το μεταπτυχιακό αυτό θα είναι καλύτερο και από αυτά που είναι σύμπραξη,αυτό μπορείς να το καταλάβεις και μόνος σου,δεν θα έρχονται τα θέματα απ΄έξω και δεν θα δίνουν τις εξετάσεις σε ξενοδοχείο κτλπ όλα θα γίνονται σε ειδικό κτιριο του ΤΕΙ Λάρισας,επίσης από τότε που έγινε νόμος για να κάνουν τα ελληνικά πανεπιστήμια μεταπτυχιακά τα περισσότερα δεν είναι τίποτα άλλο από κάποια επιπλέον μαθήματα με περισσότερα παλούκια μέσα ώστε μόλις πάρουν το μεταπτυχιακό να αποκτήσουν περισσότερα μόρια για διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

Και το οτι τα μεταπτυχιακά του ΕΜΠ είναι μαϊμού μου το έχει πει διπλωματούχος μηχανολόγος μηχανικός. Σύγκρινε το Msc in Energy με το ΠΜΣ Παραγωγή και διαχείρηση ενέργειας του ΕΜΠ το οποίο είναι και 2ετές ΠΜΣ και θα καταλάβεις.

Τώρα όσο για την βάση του συγκεκριμένου τμήματος του ΤΕΙ Λάρισας που μάλλον εσύ με ψευδόνυμο Γερμιδης λές στο blog του ΑΤΕΙ οτι είναι 8000-9000 μόρια,πίστεψέ με κανένας φοιτητής πανεπιστημίου ή ΤΕΙ,πολυεχνείου ή τούβλο,κολεγίου και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο,δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την βάση.

Όλοι με 5 πράγματα ασχολούνται,πόσο κοστίζει,πόση διάρκεια σπουδών έχει,αν είναι αναγνωρισμένο από το ΥΠΕΠΘ (το συγκεκριμένο αναμένεται να αναγνωριστεί με ΦΕΚ),και αν αυτά που μαθαίνεις στο μεταπτυχιακό θα μπορέσεις να γίνεις παραγωγικότερος στην εργασία σου ωστέ να έχεις και υψηλότερες απολαβές.

Anonymous said...

Για αυτό λέω εγώ ότι τρώει πολλές καρπαζιές ...

Anonymous said...

Νωμιζω οτι ζανεται την ουσια του θεματος. Κανενα μεταπτυχιακο δεν ειναι μαιμου απο τη στιγμη που το αναγνωριζει το Ελληνικο Δημοσιο (οποιο και να ειναι αυτο). Τωρα οσον αφορα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ, σε πολλες σχολες ΑΤΕΙ γινεται περισσοτερη δουλεια απο οπουδηποτε γι αυτο το περαμυθι ας σταματησει καποτε ..... Σας εχει πιασει ο φοβος με τα επαγκελματικα δικαιωματα. Σε 1 ή 2 χρονια που θα αναγνωριστουν τα κολλεγια να σας δω...... Καθε σχολη θα επρεπε να ειχε δικο της Μεταπτυχιακο και μαλιστα δωρεαν και οχι να ψαχνουμε λεφτα να το κανουμε, και μαλιστα σε ωρες που να μπορει να το παρακολουθησει ο καθενας