Wednesday 15 September 2010

Ακόμα δεν ανανέωσαν την ιστοσελίδα του ΥΠΟΙΑΝ με την νέα πολιτική ηγεσία. Μετά περιμένουμε κρατική οργάνωση και εισροή επενδύσεων στην Ελλάδα.

Είπα και εγώ να αναφέρω μια είδηση που μας είπε το σημερινό Αποκαλυπτικό Δελτίο στις 15/09/2010. Στην ιστοσελίδα λοιπόν του Υπουργείου οικονομίας ανταγωνιστικότητας και ανάπτυξης (ΥΠΟΙΑΝ) και ποιο συγκεκριμένα εδώ: http://www.ypoian.gr/?page_id=9  είναι ακόμα αναρτημένο το όνομα της προηγούμενης υπουργού Λούκας Κατσέλη και όχι του Χρυσοχοϊδη που μετακινήθηκε στο ΥΠΟΙΑΝ μετά τον ανασχηματισμό.

Τώρα όσοι σοβαροί ξένοι επιχειρηματίες σκέφτονται να έρθουν στην Ελλάδα και να κάνουν επενδύσεις και βλέπουν οτι στο επίσημο website του ΥΠΟΙΑΝ δεν έχουν αλλάξει την προηγούμενη πολιτική ηγεσία,τι εικόνα θα σχηματίσουν από αυτό για την χώρα μας ?

Είναι δυνατόν να πιστέψει κάποιος ξένος επενδυτής ο οποίος γνωρίζει οτι άλλαξε ο υπουργός αλλά να βλέπει ακόμα τον παλιό στην ιστοσελίδα ? Νομίζω πως αυτό που σκέφτεστε σκέφομαι και εγώ. Και δεν υπάρχει δικαιολογία,όπως γινότανε επί Νέας Δημοκρατίας και ξεχνούσαν να αλλάξουν τις πολιτικές ηγεσίες μετά από εκλογές και ανασχηματισμούς.

No comments: