Saturday 28 May 2011

Συνάντηση πτυχιούχων του τμήματος και απογραφή πτυχιούχων την Τετάρτη 01/06/2011.

Με πρωτοβουλία και ευθύνη Πτυχιούχων του Τμήματος και σπουδαστών πραγματοποιείται ενημερωτική συγκέντρωση με Επαγγελματικά θέματα (Μητρώα Νομαρχιών, υπό ψήφιση επαγγελματικά δικαιώματα). Η συγκέντρωση προγραμματίζεται για την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011 και ώρα 12:00 στο Αμφιθέατρο Πληροφορικής του Κτηρίου των αιθουσών διδασκαλίας.

Επίσης υπάρχει και ανακοίνωση σχετικά με την απογραφή πτυχιούχων του τμήματος. Παραθέτω την ανακοίνωση όπως έχει από το αρχείο στην ιστοσελίδα του τμήματος.

Αγαπητέ(ή) Πτυχιούχε του Τμήματος ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ,

Στα πλαίσια της αποτίμησης της ανταπόκρισης του Εκπαιδευτικού μας έργου στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, αλλά και για τη διατήρηση της επαφής σας με το Τμήμα, επιχειρείται απογραφή για
  • συγκέντρωση στοιχείων επικοινωνίας, για ενημέρωσή σας ως προς πρωτοβουλίες και δραστηριότητες του Τμήματος, αλλά και για ζητήματα γενικότερα που αφορούν το Τμήμα και την ειδικότητα.
  • συγκέντρωση στοιχείων αναφορικά με την επαγγελματική σας δραστηριοποίηση.
Παρακαλούμε να ανταποκριθείτε στην προσπάθεια αυτή, συμπληρώνοντας το συνημμένο απογραφικό δελτίο και αποστέλλοντάς το στη Γραμματεία του Τμήματος, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση  teiaenerg@teiath.gr  ή με fax στο 210-5385306.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας 

http://www.et.teiath.gr/graduates/apografiko.doc 



                                                                                           

No comments: