Saturday 16 March 2013

Σχετικά με την απόφαση για την Κύπρο

Η απόφαση που πάρθηκε από το eurogroup για την κυπριακή οικονομία και το κούρεμα των καταθέσεων των κύπριων πολιτών είναι τραγική. 

Σήμερα αποκαλύφθηκε η πραγματική εικόνα της ευρωπαϊκής ένωσης, οι μάσκες έπεσαν.

Και παρακάτω ένα κείμενο αναγνώστριας από το tromaktiko που το κάνω αναδημοσίευση: 

"Τοσα λεφτα "τρωνε" απο τον κοσμο, ενα καινουργιο διαγγελμα, δεν μπορουσαν να αγορασουν?

Εγω ηδη το εχω μαθει απ' εξω:

Αγαπητα κοροιδα,

εφ΄οσον πιστεψατε οτι οι Ιταλοι, ή οι Πορτογαλοι, ή οι Ισπανοι, ή οι Ελληνες, και οι λοιποι "χρεοκοπημενοι" πριν απο σας, ηταν καθαρα θεμα των συγκεκριμμενων χωρων, παρτε μια γευση και σεις!

εφ΄οσον σας καθησυχασαμε, οτι δεν θα παθετε τα ιδια με τους προηγουμενως, εφ΄οσον σας νανουρισαμε, με παχια και κουφια λογια, περι "μαγκιας" των δικων σας κυβερνωντων, εφ΄οσον σας καναμε να μας εμπιστευθητε και να αφεθητε στα νυχια μας, τωρα θα σας ξεσκισουμε.

η οικονομικη κριση, η φτιαχτη οικονομικη των Γερμανων, και των συνεργατων μας, δοσιλογων κυβερνητικων εκπροσωπων των προαναφερομενων κρατων, "διψαει" για αιμα. αυτη η διψα δεν μπορει και δεν πρεπει να μεινει "ασβεστη". φυσικα μετα που θα σας πιουμε το αιμα, θα σας κατασπαραξουμε μεχρι τελικης εξοντωσης.

προς Θεου! μην αντιδρασετε ακομα! δεν εχουμε τελειωσει ολες τις κρεμαλες που απαιτουνται για να σας κρεμασουμε. το πολυ πολυ καντε καμμια συγκεντρωση τυπου αγανακτισμενων, ή βαρεια βαρεια καμμια πορεια, να "μαζεψετε" μερικες, ωστε να πειστητε να κατσετε στα αυγα σας.

ουτε θα καταλαβατε πως απο νοικοκυραιοι, θα γινετε αστεγοι, αφραγκοι, ανεργοι, απελπισμενοι!

βλεπετε αγαπητα μας κοροιδα, το συνταγογραφουμενο "φαρμακο" ειναι για να γιατρεψει την δικη μας αρρωστεια: την απληστια!

Αγαπητα μας κοροιδα,

σας ευχαριστουμε απο καρδιας, για την ανετη ζωη που θα μας προσφερετε!

δεν σας ευχομαστε να ειστε καλα, γιατι εμεις δεν λεμε κουφιες κουβεντες!"
 

_______________________________________________________

Τελικά οι Κύπριοι είναι μάγκες και είπανε όχι στους εκβιασμούς του eurogroup και της Μέρκελ. Οι Κύπριοι είναι πατριώτες και μάγκες και όχι κότες όπως οι δικοί μας πολιτικοί.

No comments: