Thursday 24 November 2011

Συστήματα στήριξης 30MW σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσα σε 2 χρόνια από την ExelGroup

Συστήματα στήριξης ισχύος 30MW έχει διαθέσει στην ελληνική αγορά αλλά και στην αγορά του εξωτερικού από το Σεπτέμβριο του 2009 μέχρι και τον Ιούνιο του 2011 η ελληνική εταιρεία ExelGroup, η οποία παράγει φωτοβολταϊκά πλαίσια και βάσεις στήριξης. Ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά, έως το τέλος του 2011 και να ξεπεράσει τα 38MW.

Η ExelGroup παρέχει ολοκληρωμένα συστήματα βάσεων στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων, τόσο για εδάφη (διαμορφωμένα ή επικλινή) όσο και για οροφές (επίπεδες ή επικλινείς). Η κατασκευή των βάσεων γίνεται από χάλυβα υψηλής αντοχής γαλβανισμένο εν θερμώ, μέσω της πιστοποιημένης διαδικασίας παραγωγής κατά το πρότυπο ISO 9001/2008. Έχουν ελεγχθεί σύμφωνα με τη μέθοδο των πεπερασμένων στοιχείων από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, έχουν πιστοποιηθεί από την TÜ V Hellas και καλύπτουν τις απαιτήσεις του Ευρωκώδικα.

Οι βάσεις στήριξης της ExelGroup είναι πλήρως τυποποιημένες, απλές και γρήγορες στην τοποθέτηση και συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα υλικά για τη συναρμολόγηση. Κάθε λύση διατίθεται στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες με εγχειρίδια εγκατάστασης, λίστες υλικών και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για μια ασφαλή και γρήγορη τοποθέτηση. Σε όλους τους συνεργάτες της εταιρείας παρέχεται πλήρης υποστήριξη και εκπαίδευση πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά από την πώληση.

http://www.neaenergia.gr/index.php/eidiseis/fotoboltaika/sistimata-stiriksis-30MW-se-ellada-kai-eksoteriko-mesa-se-2-xronia-apo-tin-ExelGroup.html

No comments: