Sunday 20 November 2011

Η AWEA στηρίζει τις εταιρίες αιολικής ενέργειας

Η Αμερικανική Ένωση Αιολικής Ενέργειας (AWEA) εξέφρασε την ικανοποίησή της, για το Συνασπισμό Αιολικής Ενέργειας, της έγκρισης της νομοθεσίας για την τετραετή παράταση ενός έτους όσον αφορά την έκπτωση φόρου παραγωγής (PTC) για την αιολική ενέργεια.

Η νομοθεσία εισήχθη πρόσφατα από τους αντιπροσώπους, Dave Reichert και Earl Blumenauer.

Η Denise Bode, Διευθύνων Σύμβουλος της AWEA, αναφέρει τα εξής:

Οι 23 διοικητές της συμμαχίας είναι στην πρώτη γραμμή της δημιουργίας θέσεων εργασίας και οικονομικής ανάπτυξης στα κράτη τους. Η Ευρεία διακομματική υποστήριξη τους για την παράταση των τεσσάρων χρόνων για το βασικό Ομοσπονδιακό φορολογικό κίνητρο της αιολικής ενέργειας, είναι μία ακόμη ένδειξη του πόσο η αιολική ενέργεια δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας στη βιομηχανία και στις οικονομικές ευκαιρίες σε όλη τη χώρα.

Η αιολική ενέργεια Homegrown παράγει σήμερα το 20% της ηλεκτρικής ενέργειας στην Αϊόβα όλο το χρόνο, επιπλέον έχει προμηθεύσει αξιόπιστα περισσότερο από το 25% της ηλεκτρικής ενέργειας στο δίκτυο του Τέξας και πάνω από το 55% της ηλεκτρικής ενέργειας για τη Δημόσια Υπηρεσία του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας στο Κολοράντο. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους Διοικητές του Συνασπισμού της αιολικής ενέργειας για την υποστήριξή τους από την καθαρή, προσιτή αιολικής ενέργειας.

http://www.ecofinder.gr/news/ΕΝΕΡΓΕΙΑ/1/Η_AWEA_στηρίζει_τις_εταιρίες_αιολικής_ενέργειας

No comments: