Saturday 12 November 2011

Καλύτερα υλικά κατασκευής για αποδοτικότερα φωτοβολταϊκά

Η Engineered Conductive Materials ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές αγώγιμων υλικών διασύνδεσης για φωτοβολταϊκές εφαρμογές, εισάγει στην αγορά το DB-1588 μια χαμηλού κόστους αγώγιμη κόλλα που χρησιμοποιείται στους ηλιακά πάνελ κρυστάλλου πυριτίου για τις διάφορες κολλήσεις στο πίσω μέρος του πάνελ.

Η νέα σειρά των αγώγιμων συγκολλητικών έχει σχεδιαστεί για να κάνει επαφή άμεσα ή μέσω άλλου είδους αγωγού, στα ηλιακά κύτταρα στο πίσω μέρος της επιφάνειας. Η κόλλα είναι έτσι φτιαγμένη ώστε να αντέχει τις διάφορες διακυμάνσεις του κύκλου της θερμοκρασίας και διαθέτει εξαιρετική σταθερότητα στην αγωγιμότητα για τις κολλήσεις του πίσω μέρους κατά την διάρκεια της έκθεσης τους στην θερμότητα. Αυτό το υλικό έχει 40% χαμηλότερο κόστος από το κλασικό προϊόν της ECM που περιέχει ασήμι.

Η DB-1588 αγώγιμη κόλλα είναι η τελευταία προσθήκη στην πλήρη σειρά της ECM αγώγιμων υλικών συγκόλλησης είτε για τα πίσω μέρη των κρυσταλλικών πάνελ ,είτε για μέρη των πάνελ λεπτού φιλμ καθώς επίσης και αγώγιμα μελάνια για την σύνδεση φωτοβολταϊκών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.

http://www.ecofinder.gr/news/ΕΝΕΡΓΕΙΑ/1/Καλύτερα_υλικά_κατασκευής_για_αποδοτικ ότερα _φωτ οβολταϊκά

No comments: