Tuesday 29 November 2011

Συνεργασία της Enolia με την Korean Development Bank για έργα ΑΠΕ

Στρατηγική συνεργασία μεταξύ της Ενόλια Ενεργειακής και της θυγατρικής της Εnolia Premium Capital και της θυγατρικής της Korean Development Bank, Finacial Group (με ενεργητικό άνω των $170 δισ.) με εξειδίκευση σε ενεργειακά έργα και υποδομές υπεγράφη σήμερα, στο περιθώριο του ελληνοκορεάτικου Συνεδρίου.

Το Συνέδριο διεξήχθη με πρωτοβουλία του Χρηματιστηρίου Αθηνών και με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από τη σύναψη επισήμων σχέσεων μεταξύ Ελλάδος – Νότιας Κορέας.

Η συμφωνία αυτή υπογράφθηκε εκ μέρους του ομίλου Ενόλια από τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Μητρόπουλο, ενώ από την πλευρά της Korean Development Bank υπέγραψε ο Διευθύνων Σύμβουλος Bae Sang Ron.

Στη συμφωνία περιλαμβάνεται η ανάπτυξη μεγάλων έργων σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων με βασική προτεραιότητα την Ελλάδα. Σημειώνεται ότι ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 500 εκ. ευρώ.

http://www.neaenergia.gr/index.php/eidiseis/aiolika/sinergasia-tis-Enolia-me-tin-Korean-Development-Bank-gia-erga-ape.html

No comments: