Wednesday 9 January 2013

Μετατροπείς ΑΒΒ σε νέα φωτοβολταϊκά ισχύος 33 MW

Η ΑΒΒ Ελλάδος έχει αναλάβει την προμήθεια κεντρικών ΦΒ μετατροπέων 500 και 630 kW για έργα συνολικής ισχύος 33 MW, τα οποία πρόκειται να ολοκληρωθούν σε διάφορες περιοχές σε ολόκληρη τη χώρα κατά τους προσεχείς μήνες. Πρόκειται για ΦΒ πάρκα με εύρος ισχύος από 100 kWp έως και 5,9 MWp, τα οποία θα παράγουν ετησίως περίπου 45.000 MWh ανανεώσιμης ηλεκτρικής ενέργειας.
Η πρόταση της ΑΒΒ εκτός από τους ΦΒ μετατροπείς περιέχει υψηλής ποιότητας μετασχηματιστές μέσης τάσης και ηλεκτρολογικό υλικό κατάλληλο για ΦΒ εφαρμογές για την αποδοτική και ασφαλή σύνδεση με το δίκτυο. Αυτό, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της ΑΒΒ Ελλάδος, εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη και άρτια λύση για τον πελάτη. Ο υψηλός βαθμός απόδοσης και η βιομηχανική σχεδίαση των κεντρικών μετατροπέων της ΑΒΒ, καθώς επίσης η εξαιρετικής ποιότητας τεχνική υποστήριξη που εγγυάται η ΑΒΒ Ελλάδος υπήρξαν οι πιο σημαντικοί παράγοντες για την επιλογή της ΑΒΒ ως προμηθευτή ΦΒ μετατροπέων για τα συγκεκριμένα έργα. 

Η σειρά κεντρικών ΦΒ μετατροπέων της ΑΒΒ, με εύρος ισχύος από 100 έως 630 kW, έχει σχεδιαστεί για μεγάλης ισχύος ΦΒ πάρκα, καθώς επίσης και για μεγάλου και μεσαίου μεγέθους εγκαταστάσεις σε εμπορικά και βιομηχανικά κτίρια. Με το πιστοποιητικό απόδοσης των κεντρικών μετατροπέων και τις εξελιγμένες και ευέλικτες λειτουργίες υποστήριξης δικτύου, η ΑΒΒ εγγυάται την ικανοποίηση όλων των απαιτήσεων σύνδεσης με το δίκτυο που βρίσκονται σε ισχύ, ανεξαρτήτως της τοποθεσίας στην οποία βρίσκεται το έργο. Με στόχο την πλήρη αξιοποίηση και μέγιστη απόδοση της επένδυσης, η ΑΒΒ υποστηρίζει τους πελάτες της με ένα παγκόσμιο δίκτυο τεχνικής υποστήριξης, παρέχοντας πλήρες εύρος υπηρεσιών σε περισσότερες από 60 χώρες.

http://www.energia.gr/article.asp?art_id=65588

No comments: