Tuesday 29 September 2015

Συνεργασία της Calda Energy με την Variotherm

Στα πλαίσια αέναης αναζήτησης για καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις και διαρκούς ανανέωσης, η εταιρεία Calda Energy, ανακοινώνει την νέα της αποκλειστική συνεργασία με τον Αυστριακό οίκο παραγωγής συστημάτων θέρμανσης- ψύξης επιφανειών, Variotherm.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και την εξοικονόμηση ενέργειας, τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης – ψύξης, θα αντικατασταθούν σε ένα μεγάλο ποσοστό, από νέα που θα προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία στην εγκατάσταση, υψηλότερη ενεργειακή απόδοση, καλύτερη αισθητική και προσαρμογή στο περιβάλλον.
Αυτά είναι και τα βασικά χαρακτηριστικά των προϊόντων Variotherm, που προσφέρουν καινοτόμες λύσεις σε πολλαπλές εφαρμογές, είτε ανακαίνισης, είτε νέων κατασκευών. Το portfolio της εταιρείας περιλαμβάνει ολοκληρωμένα συστήματα ψύξης/ θέρμανσης επιφανειών (δαπέδου-τοίχου-οροφής) ξηράς δόμησης, συστήματα θέρμανσης δαπέδου με τσιμεντοκονία, και συστήματα θερμαντικών στοιχείων χαμηλού προφίλ για εγκατάσταση σε σοβατεπί και ενδοδαπέδια κανάλια.
Η Calda Energy στηριζόμενη στην αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης που έχει πλέον αναπτύξει με τους συνεργάτες της, παρέχει νέες λύσεις προσαρμοσμένες στα δεδομένα του σήμερα και του μέλλοντος.
 
http://energypress.gr/news/synergasia-tis-calda-energy-me-tin-variotherm

No comments: